Mat og drikke

Hasselbakte poteter i airfryer

Hasselbakte poteter i airfryer gir deg den perfekte kombinasjonen av sprø overflate og myk, kremet kjerne – på en raskere og mer effektiv måte!

Hasselbakte poteter i airfryer

Tid
40 min
Porsjoner
4

Denne klassiske svenske potetretten har vært en favoritt i generasjoner, og ved å bruke airfryer får du en jevn steking med mindre fett, samtidig som potetene blir herlig sprø utenpå. De tynne snittene lar smør, krydder og eventuelle andre smakstilsetninger som parmesan – som vi har brukt her, trenge godt inn, noe som gir en ekstra smakfull opplevelse. Perfekt som tilbehør til kjøtt, fisk eller vegetarretter – eller bare som en uimotståelig snack!Denne oppskriften er laget av Simen Vatne og Stian Broch. Publisert i samarbeid med Foodie.no

Ingredienser

  • 10 stk potet
  • 150 g smør
  • 2 fedd hvitløk
  • 50 g parmesan
  • friske urter