Mat og drikke
Gulrotkake
Saftig og smakfull gulrotkake med fløyelsmyk ostekrem med smak av vanilje.
Annonse
Gulrotkake
Tid
60 min
60 min
Porsjoner
1
1
Finn ut hva trenger og følg instruksjonene steg for steg.Denne oppskriften er laget av Simen Vatne og Stian Broch. Publisert i samarbeid med Foodie.no
Slik gjør du
Ha sukker, solsikkeolje og egg i en bolle. Pisk sammen til du får en eggedosis lignende konsistens.
Sikt i hvetemel, natron, bakepulver og kanel. Rør godt sammen. Vend inn finrevet gulrot.
Legg et bakepapir i bunnen av en 24 cm springform og smør kantene av formen med smør. Hell i røren og stek midt i ovnen på 175 grader i ca. 40 minutter.
Pisk romtemperert smør og melis sammen. Ha i kremost og vaniljesukker og bland godt.
Når kaken er avkjølt, brer du kremen utover kaken.