Mat og drikke

Gratinerte krustader med brie og solbær: Oppskrift på smakfull forrett

Enkle gratinerte krustader med brie og solbær – en smakfull og elegant forrett. Perfekt til festlige anledninger eller som smårett.

Bakte små krustader med brie og solbærsyltetøy. Disse er perfekt å servere som snacks eller på tapasbordet.

Gratinerte krustader med brie og solbær

Tid
15 min
Porsjoner
1

Finn ut hva trenger og følg instruksjonene steg for steg.Denne oppskriften er laget av Simen Vatne og Stian Broch. Publisert i samarbeid med Foodie.no

Ingredienser

  • 24 stk krustader
  • 200 g brie
  • 1 dl solbærsyltetøy

Slik gjør du

Del brien i 24 små biter som passer i krustadene.

Legg én bit i hver krustad og topp med solbærsyltetøy.

Bak i ovnen på 200 grader i ca. 5 minutter.