Mat og drikke
Glasert appelsinkylling: Smakfull oppskrift
Lag glasert appelsinkylling med denne oppskriften. En smakfull middag med frisk appelsinsmak – perfekt for både hverdag og fest!
Annonse
En smakfull og digg middag med klissete appelsinkylling.
Glasert appelsinkylling
Tid
30 min
30 min
Porsjoner
4
4
Finn ut hva trenger og følg instruksjonene steg for steg.Denne oppskriften er laget av Simen Vatne og Stian Broch. Publisert i samarbeid med Foodie.no
Slik gjør du
Visp sammen egg og dypp kyllingen i egg.
Ha solsikkeolje i en stekepanne og varm til middels høy varme. Ha i kyllingbitene og stek til gyllen. Legg bitene over på et kjøkkenpapir og la oljen renne av.
Ha saften fra appelsin i en kjele sammen med soyasaus, sukker, eplesidereddik, finhakket hvitløk og ingefør. Kok opp og la det småkoke et par minutter. Rør maisenna ut i kaldt vann og ha i kjelen, kok opp til det tykner.
Ha kyllingen over i sausen og la alt putre et par minutter.
Dryss over sesamfrø og server med for eksempel ris.