Mat og drikke

Enkelt hvitløksbrød

Oppdag gleden ved å lage hjemmelaget hvitløksbrød! Et tilbehør som er enkelt å lage, og som alle liker. Med sin rike smak av smør, aromatisk hvitløk og et hint av urter, er dette brødet det perfekte følget til alle pastaretter, og mye bedre enn den i butikken.

Enkelt hvitløksbrød

Tid
14 min
Porsjoner
4

Finn ut hva trenger og følg instruksjonene steg for steg.Denne oppskriften er laget av Simen Vatne og Stian Broch. Publisert i samarbeid med Foodie.no

Ingredienser

  • 4 skiver landbrød
  • 150 g smør
  • 4 fedd hvitløk
  • 1 kvast persille
  • 50 g parmesan

Slik gjør du

Kjør romtemperert smør, hvirløk, persille og parmesan til en jevn blanding i foodprosessor.

Bre et godt lag med hvitløksmøret utover brødskivene.

Stek på 200 grader i 8-10 minutter til gyllen.