Mat og drikke
Crostini med trøffelkrem
Sprø crostini toppet med en smakfull trøffelkrem!

Annonse
Crostini med trøffelkrem
Tid
20 min
20 min
Porsjoner
4
4
Finn ut hva trenger og følg instruksjonene steg for steg.Denne oppskriften er laget av Simen Vatne og Stian Broch. Publisert i samarbeid med Foodie.no
Slik gjør du
Kutt baguetten i tynne skiver og fordel utover et bakebrett med bakepapir.
Dryss over olivenolje og stek på 180 grader i 8-10 minutter til de er gylne.
Kutt aromasopp i små biter og finhakk sjalottløk.
Ha smør i en stekepanne og varm til middels varme. Surr løk og sopp i 5 minutter.
Tilsett fløte, rømme og trøffelolje, rør godt sammen og la det småkoke i et par minutter. Kjøl ned.
Anrett crostiniene med trøffelkremen.