Mat og drikke

Crostini med trøffelkrem

Sprø crostini toppet med en smakfull trøffelkrem!

Crostini med trøffelkrem

Tid
20 min
Porsjoner
4

Finn ut hva trenger og følg instruksjonene steg for steg.Denne oppskriften er laget av Simen Vatne og Stian Broch. Publisert i samarbeid med Foodie.no

Ingredienser

  • Crostini
  • 1 stk surdeigsbaguette
  • 4 ss olivenolje
  • 300 g aromasopp
  • 1 stk sjalottløk
  • 1 ss smør
  • 1 dl fløte
  • 1 dl rømme
  • 1 ss trøffelolje

Slik gjør du

Kutt baguetten i tynne skiver og fordel utover et bakebrett med bakepapir.

Dryss over olivenolje og stek på 180 grader i 8-10 minutter til de er gylne.

Kutt aromasopp i små biter og finhakk sjalottløk.

Ha smør i en stekepanne og varm til middels varme. Surr løk og sopp i 5 minutter.

Tilsett fløte, rømme og trøffelolje, rør godt sammen og la det småkoke i et par minutter. Kjøl ned.

Anrett crostiniene med trøffelkremen.