Mat og drikke

Crostini med burrata og tomat: Enkel oppskrift

Lag crostini med burrata og tomat med denne oppskriften. Perfekt som forrett eller en liten rett til festlige anledninger. Enkel og smakfull!

Sprø crostini toppet med kremete burrata og en tomatsalat proppfull av smak.

Crostini med burrata og tomat

Tid
20 min
Porsjoner
4

Finn ut hva trenger og følg instruksjonene steg for steg.Denne oppskriften er laget av Simen Vatne og Stian Broch. Publisert i samarbeid med Foodie.no

Ingredienser

  • Crostini
  • 1 stk surdeigsbaguette
  • 4 ss olivenolje
  • 1 stk burrata
  • 200 g tomat
  • 1 stk sjalottløk
  • 1 kvast basilikum
  • 0.5 stk sitron
  • 2 ss olivenolje
  • 2 ts balsamicoeddik
  • salt og pepper

Slik gjør du

Kutt baguetten i tynne skiver og fordel utover et bakebrett med bakepapir.

Dryss over olivenolje og stek på 180 grader i 8-10 minutter til de er gylne.

Kutt tomat i små biter. Bland sammen med finhakket basilikum, skall og saft fra sitron, olivenolje, balsamico, salt og pepper.

Anrett crostiniene med burrata toppet med tomatene.