Mat og drikke

Bruschetta

Bruschetta er enkelt, og veldig godt! Passer som lunsj eller middag. Man kan legge til ingredienser som fetaost, spekeskinke eller avokado for en annerledes bruschetta!

Bruschetta

Tid
15 min
Porsjoner
4

Finn ut hva trenger og følg instruksjonene steg for steg.Denne oppskriften er laget av Simen Vatne og Stian Broch. Publisert i samarbeid med Foodie.no

Ingredienser

  • Bruschetta
  • 4 skiver landbrød
  • 2 fedd hvitløk
  • 4 ss olivenolje
  • 400 g cherrytomat
  • 2 ss basilikum
  • 1 stk sjalottløk
  • 2 ss olivenolje
  • 1 ts balsamicoeddik

Slik gjør du

Kutt tomatene i små biter. Finkutt sjalottløk og basilikum.

Bland sammen med olivenolje og balsamico. La stå å marinere i minst en halv time.

Finhakk hvitløk og bland sammen med olivenolje.

Dryss oljen over brødskivene og stek til gylden på begge sider i stekepanne.

Anrett og server.

Tips! i steden for å steke brødet med olje og hvitløk, kan du skrelle hvitløkfedd og gni det på ristet brød, før du anretter bruschettaen.