Mat og drikke

Bifftaco

Bifftaco med entrecôte, cheddar, rømme og masse gode grønnsaker.

Bifftaco

Tid
30 min
Porsjoner
4

Finn ut hva trenger og følg instruksjonene steg for steg.Denne oppskriften er laget av Simen Vatne og Stian Broch. Publisert i samarbeid med Foodie.no

Ingredienser

  • 400 g entrecôte
  • 4 ts tacokrydder
  • 8 stk tortillalefser
  • 100 g cheddar
  • 2 dl rømme
  • 300 g cherrytomat
  • 2 stk sjalottløk
  • 1 kvast koriander
  • 0.5 stk chili, grønn
  • 1 stk lime
  • 2 ss olivenolje

Slik gjør du

Krydre kjøttet med tacokrydder på begge sider. Ha olivenolje i en stekepanne og stek kjøttet i ca. 3 minutter på hver side. Ta det ut av stekepannen og la det hvile før du kutter det i skiver.

Kutt opp grønnsakene.

Server tacoen i tortillalefser med rømme, cheddar, biff og grønnsaker.