Mat og drikke

Bakte grønnsaker i airfryer

Tilbered deilige, bakte grønnsaker på en enkel og sunn måte med airfryeren. Denne oppskriften gir deg perfekt møre grønnsaker med en lett, sprø overflate – på kort tid og med minimalt bruk av olje. Perfekt som tilbehør eller en fargerik, smakfull rett i seg selv!

Bakte grønnsaker i airfryer

Tid
30 min
Porsjoner
4

Finn ut hva trenger og følg instruksjonene steg for steg.Denne oppskriften er laget av Simen Vatne og Stian Broch. Publisert i samarbeid med Foodie.no

Ingredienser

  • 300 g potet
  • 300 g sellerirot
  • 1 stk persillerot
  • 2 stk beter, rød
  • 10 stk reddik
  • 0.5 pose Airfryer Kryddermiks, kjøtt
  • 2 ss solsikkeolje

Slik gjør du

Skrell og skjær alle grønnsakene i biter.

Ha grønnsakene over i en bolle og vend inn solsikkeolje.

Dryss over Airfryer Kryddermiks og vend sammen.

Legg grønnsakene i airfryeren og stek i totalt 15-18 minutter på 180 grader. Halvveis i steketiden vender du på grønnsakene eller rister på kurven i airfryeren.