Foreldrene dømt for drapene i «Skrekkens hus». Nå snakker datteren ut.

Se video: I 1994 aksjonerte politiet mot boligen som skulle få navnet «Skrekkens hus».

Søsteren til Mae West (46) ble drept av det som av mange regnes som de mest notoriske seriemorderne i britisk historie - deres egne foreldre.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Paret ble i 1995 dømt for å ha seksuelt misbrukt, torturert, skamfert og drept flere unge kvinner gjennom 20 år og begravd flere av likene på eiendommen i Gloucester i England.

Ett av ofrene var West-parets 16 år gamle datter Heather.

Rosemary West (64) ble dømt til livsvarig fengsel for ti drap, mens mannen Frederick hengte seg på cella før rettssaken startet. Han var tiltalt for å stå bak tolv drap, etter at han i avhør blant annet hadde innrømmet å ha drept sin første kone, deres datter og en barnevakt.

64-åringen har hele tiden hevdet sin uskyld, men hun har ikke lyktes med å få saken gjenopptatt.

Parterte kropper

Politiet slo til mot ekteparets bolig i 1994. På eiendommen fant de totalt ni kvinner nedgravd. Likene var partert og halshugget. Foto: Reuters
Politiet slo til mot ekteparets bolig i 1994. På eiendommen fant de totalt ni kvinner nedgravd. Likene var partert og halshugget. Foto: Reuters

Paret ble avslørt 24. februar i 1994, da politiet fikk tillatelse til å grave på parets eiendom i 25 Cromwell Street i Gloucester.

Datteren Heather hadde vært forsvunnet på mystisk vis siden juni 1987, men ble aldri meldt savnet.

Da politiet begynte å grave under huset, fant de skjelettet hennes, knust og halshugget.

På eiendommen fant politiet også restene etter flere unge kvinner som hadde forsvunnet i området. Alle likene var halshugget og partert.

Les også: – Hver dag vi gravde, fant vi ulike kroppsdeler

Det første offeret

Rosemary og Frederick flyttet sammen i 1970 da hun var gravid med Heather. Det første offeret var Charmaine, en av Fredericks to døtre fra første ekteskap, i 1971.

Hun var da åtte år gammel.

Under rettssaken kom det frem at ekteparet hadde fortalte en nabo om hvordan de plukket opp unge jenter som haiket.

Paret tok med seg kvinnene ned i en lydisolert kjeller. En etter en forsvant de, sporløst.

– Disse unge kvinnene tilbrakte sine siste dager som ofre for ekteparet Wests degenererte seksualdrift, sa aktor under rettssaken ifølge NTB.

– De som virket for ydmyke til å sladre, fikk overleve. Men de som utgjorde en trussel - enten ved å være for hardt skadet eller ved å true med å si fra - ble drept.

Les også: Seriemorder fra 1800-tallet gravd opp i USA

(Saken fortsetter under bildet)

Rosemary West ble i 1995 dømt for å ha stått bak ti drap. Ektemannen Frederick West var tiltalt for 12 drap, men tok sitt eget liv før rettssaken startet.
Rosemary West ble i 1995 dømt for å ha stått bak ti drap. Ektemannen Frederick West var tiltalt for 12 drap, men tok sitt eget liv før rettssaken startet.

– Får ikke et ærlig svar

Mae West (46), som er en av parets to gjenlevende barn, sier til Daily Mail at hun frykter at folk skal oppdage hennes familietilknytning.

46-åringen kuttet kontakten med sin egen mor etter at hun nektet å gi henne svar på søsteren Heathers dødsfall.

– Man får aldri et ærlig svar. Det gjør det vanskeligere for ofrenes familier, fordi hun er den eneste gjenlevende som kan fortelle sannheten - og hun har ikke fortalt den, sier hun.

Hun er samtidig engstelig på vegne av sine to barn, spesielt hennes ni år gamle sønn.

– Alle de gamle redslene kommer tilbake igjen. Jeg vil ikke fortelle ham det (familiens historie, journ.anm.) nå. Jeg vil at han skal ha en barndom som ikke er skadet, sier hun.

Les også: Fant bilde fra Danmark hos seriemorder

Løy om søsteren

I boken «Love As Always, Mum XXX» forteller Mae West om hvordan foreldrene fortalte at Heather hadde reist bort etter å ha fått en jobb.

Mae og broren Stephen kunne ikke tro at søsteren kunne reise uten å ta farvel, skriver Independent. De fortalte derfor faren at de ville kontakte politiet og melde henne savnet.

«Dere burde ikke gjøre det. Dere kan skape trøbbel for henne. Dere vil definitivt ikke få politiet inn i dette her», skal faren ha fortalt, ifølge boken.

Selv om Mae, Stephan og halvsøsteren Anne Marie ble utsatt for vold og overgrep under oppveksten, turte de ikke fortelle noen om det som skjedde.

Les også: Britisk seriemorder døde i fengsel

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden