Meny

Slik feiret Rune da han ble bestefar

Se video: Her slår den nybakte bestefaren seg løs.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Jeg ser vel ikke akkurat ut som en ballettdanser fra Bolsjoj-teatret.

Å bli bestefar for første gang er ingen spøk. I hvert fall ikke for Rune Falch Robertsen (56) fra Oppdal. 8. juli fødte datteren hans, Alexandra, en liten gutt.

Tirsdag forrige uke la han ut en uhøytidelig video på sin Facebook-profil . Den ferske bestefaren ønsket å legge ut videoen for å vise datteren hans hvor lykkelig han ble da han mottok nyheten. Det var avisa OPP som første omtalte saken.

Gutten ble født i Tromsø, et godt stykke unna Oppdal.

– Jeg ser vel ikke akkurat ut som en ballettdanser fra Bolsjoj-teatret, men jeg har fått tilbakemelding på at jeg er en kul bestefar som tør å gjøre dette, sier Falch Robertsen til NRK.

Les også:   Bestefar ofret seg for barnebarnet

Sett av flere tusen

Han la ut videoen på Facebook med følgende beskjed:

«Når en bli bestefar for første gang mister en visst alle hemninger for gleden tar fullstendig av. Ble bestefar til go´guten som ble født i Tromsø lørdag 8 juli kl 22.59. Mamma som ble født samme dato i -93 fikk sin aller største bursdagspressang den lørdagskvelden. Gogutn var 4055 gr og 54 cm og har arbeidsnever. IKKE RART AT BESTEFAR DANSER».

Videoen er så langt blitt sett av over 4600 Facebook-brukere.

Les også: Norge på topp i pensjonsindeks

– Har har alltid vært rar

Den ferske moren, Alexandra Margrethe Robertsen, delte selv videoen på Facebook sist onsdag:

«Hahaha, han mannen her overrasker ikke lenger, har bare godtatt at han er som han er. Får nok ikke holde babyen selv når de kommer på besøk imårra».

Selv ble hun ikke veldig overrasket da hun så videoen.

– Han har alltid vært litt sånn rar. Vennene mine har alltid kommentert at han er kul og artig, og at han ikke tar seg selv så høytidelig, forteller hun.

Les også: Travelt på fødestuene - jordmørdre føler de kommer til kort

Helse og livsstil
Populært