Mexicaner har 48 cm lang penis - nekter operasjon

Se Barcroft-reportasjen her.

Mannen med «verdens lengste penis» har takket nei til en operasjon som kan gi ham mindre lem – til tross for at han uten denne trolig ikke vil kunne ha et normalt sexliv eller få barn.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Roberto Esquivel Cabrera (54) fra Saltillo i Mexico har en 48 cm lang penis. I 2015 skapte 54-åringen (og penisen hans) overskrifter verden over med en YouTube-video hvor han veier penisen for å bevise at den er ekte.

Videoen har blitt omtalt i blant annet The Sun, The Mirror og TMZ. Den opprinnelige YouTube-videoen har blitt sett over ni millioner ganger.

Nå har produksjonsselskapet Barcroft TV reist til Mexico for å snakke med Cabrera.

Barcroft TV ønsket å undersøke om Cabreras penis var ekte siden han dekker den til med bandasjer i alle tilgjengelige bilder og videoer.

Les også: Hvor lang er en gjennomsnittlig penis?

Medisinske undersøkelser

Til reporteren sier mexicaneren stolt:

– Jeg er kjent fordi jeg har verdens største penis. Jeg er fornøyd med penisen min, jeg vet at ingen andre har samme størrelse som meg. Jeg skulle gjerne vært i Guinness rekordbok, men de anerkjenner ikke denne rekorden.

Cabrera har søkt om å bli uføretrygdet grunnet plagene hans store lem medfører.

Som et ledd i vurderingen har han gjennomgått en rekke medisinske undersøkelser. Han har blant annet vært gjennom CT-skanninger og psykiatriske tester.

CT-undersøkelsene viser at den 48 cm penisen består av en svært lang forhud og at selve penisen kun er 15 cm lang. Legene tror Cabrera har strukket penisen sin med vekter siden han var tenåring for at den skulle bli så lang som mulig.

Les også: 64-åring fikk ny penis i USAs første vellykkede transplantasjon

– Vil heller være spesiell

54-åringen har også gjennomgått tester hos psykiater Jesus David Salazar Gonzalez.

Det ble blant annet gjort en EEG-scan av hjernen hans som viste en forandring i Cabreras høyre tinninglapp. Denne forandringen kan kanskje forklare hvorfor han har ønsket å forlenge sin egen penis til det ekstreme.

– Vi har rådet ham til å vurdere operasjon fordi det vil være det beste for ham. En penis med normal lengde vil ikke forårsake smerter. Han vil også kunne ha seksuell omgang og få barn, forteller Salazar Gonzalez til Barcroft TV.

– Han ønsker ikke operasjon og vil heller ha større penis enn resten av oss. Det får ham til å føle seg spesiell, sier doktoren.

Cabrera nekter for at dette stemmer og sier at legene lyver.

– Jeg har ikke forlenget den. Den har vokst naturlig. Jeg har ikke gjort dette selv, hevder han hardnakket.

Les også:

Hva betyr egentlig størrelsen?