JulematSlik lager du kålrabistappe

Artikkelen fortsetter under annonsen

Hjemmelaget kålrabistappe til pinnekjøttet? Vi lærer deg hvordan. Se video.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Ingredienser

Kålrot

Gulrøtter

Fløte

Smør

Persille

Salt og pepper

Timian

En studie har vist at halvparten av nordmenn spiser pinnekjøtt til jul. Da må man også ha kålrabistappe til. Det er ingen sak å lage selv!

I videoen øverst lærer du å lage kålrabistappe. Under kan du lese trinn for trinn.

Les også: Slik lager du nøttestek til jul

Slik lager du kålrabistappe

1. Skjær opp kålrabi og gulrøtter og kok opp i en kjele.

2. Hell av vannet og mos grønnsakene.

3. Tilsett fløte, smør, persille og timian. Smak til med salt og pepper.

Se video øverst i saken.

Les også: Test: Dette er det beste pinnekjøttet