Sport

God dialog om Northug-avtale

Det er uvisst om Team Northug og Norges Skiforbund blir enige om en representasjonsavtale for Petter Northug innen fristen 1. november.

Hele saken »

Stortinget kan si ja til proffboksing på nyåret

Slik det ligger an nå kommer Stortinget trolig til å ta stilling til opphevelsen av loven mot proffboksing like ut på nyåret.

Hele saken »

Northugs konflikt med Nye Høyder kan havne i retten

Hvis konflikten mellom Nye Høyder og Petter Northug ikke løses gjennom rettsmekling, går det mot hovedforhandlinger i retten i mars, melder

Hele saken » 5

Politiet måtte redde boksedommer i junior-EM

Den norske landslagstreneren Erik Bredler var sjokkert etter å ha sett en dommer bli mishandlet med sju-åtte slag i junior-EM i boksing mandag kveld.

Hele saken » 7

Blind-scoring ga Manchester United poeng

Daley Blinds scoring tre minutter før full tid ordnet 2-2, og det gjorde i det minste at Manchester United fikk med seg et fortjent poeng borte mot West Bromwich Albion mandag kveld.

Hele saken »

Svindal om VM-håp: – Jeg må ha medaljesjanser

Aksel Lund Svindal (31) innser at sesongen trolig er spolert etter at akillesen røk under ballspill med lagkameratene, men han har ikke helt gitt opp håpet om VM-start.

Hele saken »

Suárez fryktet for karrieren etter VM-bitingen

Luis Suárez erkjenner at han var redd for at biteepisoden i VM hadde ødelagt karrieren.

Hele saken »

Indisk spiller døde av målfeiring

Den indiske fotballspilleren Peter Biaksangzuala (23) døde da hans saltoforsøk etter en scoring fikk fatalt utfall.

Hele saken »

Fotballspillere risikerer ti års fengsel for kampfiksing

Sju personer, fem av dem tidligere spillere i Follo og Asker, er tiltalt for grov korrupsjon i forbindelse med kampfiksingssaken i norsk fotball.

Hele saken » 7

Superlativene oppbrukt om Ødegaard

Martin Ødegaard (15) scoret to mål og avgjorde kampen mot Lillestrøm. Selv mener unggutten at han har spilt bedre kamper, mens resten av Norge har brukt opp alle de fine ordene om landslagsspilleren.

Hele saken »

Forlater LSK med hodet høyt hevet

Avtroppende Lillestrøm-trener Magnus Haglund hadde to dårlige sesonger, men laget har imponert mange dette året. Det gjorde avgjørelsen om å forlate Kanarifuglene enklere.

Hele saken »

Fyrtårnet Malec satte fyr på Lerkendal

15 minutter før full tid satte Tomas Malec inn 3-2-scoringen mot Vålerenga. Matchvinnerscoringen gjør at Rosenborg fortsatt henger med i sølvkampen i eliteserien.

Hele saken »