Sorg over Nini Stoltenbergs død

Nini Stoltenberg, lillesøsteren til tidligere statsminister Jens Stoltenberg, er død etter lengre tids sykdom. Hun ble 51 år gammel.

Hele saken »

Plan Norge: – Ebola-utbruddet er ute av kontroll

Ebola-epidemien som har tatt livet av over 670 mennesker i Vest-Afrika er ute av kontroll og kan spre seg til andre deler av verden, mener generalsekretær Olaf Thommessen i Plan Norge.

Hele saken »

Hunder drepte saueflokk i Trøndelag

– Vi er ikke sikker på hvor mange sauer som er funnet, sier lensmann Tor Flasnes i Namdalseid.

Hele saken »

Terrorgruppe skal ha hatt falske norske id-papirer

Terrorforsker Magnus Ranstorp tror PST har mer informasjon som peker mot Norge som terrormål, enn at en antatt terrorgruppe fra Syria hadde norske id-papirer.

Hele saken » 2

Israelsk UD-topp blir ambassadør til Norge

Sjefen for europaavdelingen i Israels utenriksdepartement, Raphael Schutz, blir sendt til Oslo.

Hele saken »

Ytterligere én omkom etter bussulykke

En mann som ble kritisk skadd i bussulykken i Namsskogan tirsdag, er død, opplyser St. Olavs hospital. Til sammen fire personer mistet livet i ulykken.

Hele saken »

Kamelen Ali på rømmen i Stjørdal igjen

For andre dag på rad rømte kamelen Ali fra Cirkus Arnardo i Stjørdal. Om dyrepasseren får på pukkelen vites ikke, men sirkuset har nå iverksatt sikkerhetstiltak.

Hele saken »

Norge tar sikte på å følge opp nye EU-sanksjoner

Norge tar sikte på å slutte seg til nye EU-tiltak mot Russland, men vil først konsultere Stortinget, sier utenriksminister Børge Brende.

Hele saken » 4

Bloom slo etter Bieber på restaurant

Orlando Bloom og Justin Bieber havnet i klammeri på en restaurant på Ibiaza.

Hele saken »

Nini Stoltenberg er død

Nini Stoltenberg, lillesøsteren til tidligere statsminister Jens Stoltenberg, er død etter lengre tids sykdom. Hun ble 51 år gammel.

Hele saken » 3

Savnet mann (69) i Oslo kjørt til sykehus

En 69 år gammel mann som ble meldt savnet i Oslo tirsdag, ble onsdag funnet i områdene der det ble lett etter ham. Han beskrives som medtatt og er kjørt til sykehus.

Hele saken »

– Norge må forberede seg på ebola

Tidenes verste utbrudd sprer seg i Vest-Afrika, nesten 700 er døde.

Hele saken » 9

Bombeangrep mot en FN-skole på Gazastripen

Krigen på Gazastripen fortsetter på 23. dagen. Onsdag morgen ble 20 personer drept i et israelsk bombeangrep mot en FN-skole på Gazastripen.

Hele saken » Se video

Fly over vakre Vesterålen

De fleste nøyer seg med å gå ned Møysalenfjellet, men ikke Robin Larsen. Nordlendingen paraglider over landskapet, etter å ha kastet seg utfor Vesterålens høyeste fjell, Møysalen. Fjellet er 1262 meter over havet, og ligger i kommunene Sortland, Lødingen og Hadsel. En gåtur ned tar to til tre timer, men Larsen synes åpenbart at det er best å fly.


Les også: Se Lofoten og Vesterålen fra F-16-flyet


Siden paragliding ikke er for sarte sjeler, kan du nyte utsikten ved å se videoen fra turen istedet. Du kan se flere visuelt slående videoer fra Christer Gundersen på YouTube.

Hele saken » Se video