To menn knivstukket i Trondheim, én alvorlig skadd

En mann i starten av 30-årene er alvorlig skadd i en knivstikking på Møllenberg i Trondheim. En annen mann er lettere skadd.

200.000 berørt av giftige utslipp i Vietnam

Et taiwansk-eid selskap har erkjent å ha forurenset livsgrunnlaget til 200.000 mennesker i Vietnam, ifølge myndighetene i landet.

Fagfolk kritiske til effekten av spabehandling

Eksperter har vurdert den påståtte effekten av behandlinger som tilbys på norske spasentre. De er kritiske til det som loves.

Polititopp drept i Nicaragua

En av de øverste lederne i politiet i Nicaragua ble drept av uidentifiserte væpnede menn utenfor huset sitt, opplyser tjenestemenn.

12 meter lang ny hvalart oppdaget

Genetiske tester bekrefter at svarte nebbhvaler som japanske fiskere har tidligere observert i Stillehavet er en egen art.

Harley-Davidson girer ned for motbakke

Milwaukee (NTB-Ritzau): Salget øker for motorsykkelprodusenten Harley-Davidson, men selskapet forbereder seg på tøffere tider.

Produktplassering på TV har vokst seg stort

Etter at produktplassering ble lov på norsk TV i 2013, har markedet vokst til mellom 300 og 400 millioner kroner.

FN stanser hjelpesendinger etter angrep i Nigeria

FN stanser hjelpesendinger nordøst i Nigeria etter et angrep på en hjelpekolonne i et område der Boko Haram har stått sterkt.

Ni av ti unge ønsker fast jobb

At faste arbeidsplasser blir mindre viktig for den yngre garde, stemmer ikke. De aller fleste unge ønsker fast jobb, viser en undersøkelse.

Zika-frykt gir stans i blodoverføringer i Miami

Amerikanske myndigheter ber om at all blodoverføring stanses i Miami-distriktet som følge av frykt for lokal zikasmitte.

Hva kan vi bli bedre på?

Dine synspunkter er viktige i vårt kontinuerlige arbeid med å forbedre Startsiden. Derfor ber vi deg bruke cirka 3 minutter på en kort spørreundersøkelse.

Ja, jeg kan delta
Nei takk

Hilsen oss i Startsiden