Redaktør pågrepet for trykking av profettegning i India

Indisk politi pågrep redaktøren i en avis i Mumbai fordi hun trykket en Muhammed-tegningen som prydet de overlevendes utgave av det franske satiremagasinet Charlie Hebdo.

Hele saken »

Russiske militærfly på nye tokt langs norskekysten

To norske F-16 ble onsdag sendt på vingene for å identifisere russiske fly langs kysten, melder Finnmark Dagblad.

Hele saken »

Politiaksjon etter melding om skyting i Oslo

Det pågår torsdag ettermiddag en stor politiaksjon i Ullevål-området i Oslo etter melding om skyting. Ingen er så langt rapportert skadd.

Hele saken »

Mann omkom i tankbil-påkjørsel

En mann i slutten av 30-årene omkom da han gikk ut av bilen for å fylle bensin på E18 i Askim i Østfold torsdag. Mannen ble påkjørt av en tankbil.

Hele saken »

Gorbatsjov frykter væpnet konflikt i ny kald krig

Mikhail Gorbatsjov anklager USA for å ha trukket Russland inn i en ny kald krig. Sovjets siste leder frykter fiendtlighetene kan tilspisses i en væpnet konflikt.

Hele saken » 6

Åge skal levva livet i Royal Albert Hall

Veien har vært lang – men i juni neste år går drømmen i oppfyllelse for Åge Aleksandersen: Da stiller han og Sambandet på scenen som headliner på Royal Albert Hall.

Hele saken »

Kvinne (27) iført håndjern stjal politibil

Kjørte i over 160 kilometer i timen med hendene bak på ryggen.

Hele saken »

Stjal politibil med hendene bak på ryggen

Roxanne Rimer ble pågrepet av politiet for å ha dyttet til en sikkerhetsvakt. Da hun ble plassert i baksetet på politibilen hoppet hun frem i førersetet og kjørte avgårde, men hendene på ryggen.

Hele saken » Se video

Politiet: – Løse gjenstander blåser rundt overalt i Narvik

Sivilforsvaret er utkalt for å bistå politiet i forbindelse med uværet i Narvik. Vinden har revet opp deler av flere hustak, og folk bes holde seg innendørs.

Hele saken »

Alle om bord på MH370 formelt erklært døde

Malaysiske myndigheter har nå formelt erklært alle som var om bord på Malaysia Airlines rute MH370 for døde, nesten elleve måneder etter at passasjerflyet forsvant.

Hele saken »

Mann og mor løslatt etter at gutt ble savnet i Molde

En mann og moren til den sju år gamle gutten som ble meldt savnet i Molde tidligere denne uka, er løslatt fra politiets varetekt. De to er fortsatt siktet.

Hele saken »

Mattilsynet om kugalskapen: – Ingen fare for forbrukerne

Norske forbrukere har ingenting å frykte etter at det er funnet atypisk BSE, også kalt kugalskap, hos en 15 år gammel norsk ku, ifølge Mattilsynet.

Hele saken » 1

Dette dyret har aldri før vært fanget på film

Unik video av Afrikagullkatt da den angriper aper.

Hele saken »

Afrikagullkatt filmet for første gang

I Kibale nasjonalpark i Uganda har forskere for første gang filmet det svært sjeldne kattedyret Afrikagullkatt i vill natur.

Hele saken » Se video