Tyrkia: – Vi hjelper kurdiske krigere

Tyrkiske myndigheter sier de lar kurdiske styrker fra Irak passere landets territorium på vei til den syriske byen Ayn al-Arab, som trues av IS.

Hele saken »

Regjeringen legger bort omstridt sykelønnsforslag

Regjeringen legger bort forslaget om å doble inntektsgrensen for å få sykelønn. Det bekrefter arbeidsminister Robert Eriksson (Frp).

Hele saken » 6

Kvinne hentet opp av vannet i Trondheim

Fraktet til sykehus.

Hele saken »

Familien anker i Neda-saken

Familien til 13 år gamle Neda Ibrahim anker dommen i Oslo tingrett, som slår fast at Utlendingsnemndas vedtak om å tvangsutsende den palestinske familien var riktig.

Hele saken »

Steinras stenger strekning mot Geiranger

Et steinras har stengt strekningen mellom Geiranger og Eidsdal på fylkesvei 63 i Møre og Romsdal.

Hele saken »

Til legevakt etter lastebilulykke i Bjørvikatunnelen

Én person ble fraktet til legevakt etter lastebilulykke i Bjørvikatunnelen i Oslo. Klokka 12.00 var tunnelen åpen igjen.

Hele saken » 2

– Ubåtjakt vanskelig å gjennomføre i Nord-Norge

En ubåtjakt som den som nå pågår i Sverige, kunne blitt vanskelig å gjennomføre i Nord-Norge, mener Einar Skorgen, pensjonert viseadmiral og tidligere øverstkommanderende i Nord-Norge.

Hele saken » 7

Prest fra Finnmark tiltalt for familievold

En prest som ifølge påtalemyndigheten dro sønnen etter ørene og truet kona med kniv, er tiltalt for familievold. Saken mot ham starter i Øst-Finnmark tingrett i februar.

Hele saken »

PST fikk tips om terrorist fem år før Westgate

PST bekrefter at de hadde bekymringssamtaler med nordmannen som senere deltok i terrorangrepet mot kjøpesenteret Westgate i Nairobi.

Hele saken » 8

Mange sauer er for radioaktive til å slaktes

Rundt halvparten av sauebøndene i Valdres og Gudbrandsdalen må i høst utsette slaktingen i opptil åtte uker fordi kjøttet i beitedyrene er for radioaktivt til at det kan spises.

Hele saken » 6

Sveriges forsvarsminister holder møte om Stockholm-aksjonen

Den svenske forsvarsministeren Peter Hultqvist kaller mandag inn riksdagspolitikere til et ekstraordinært møte i forbindelse med ubåtaksjonen i Stockholms skjærgård. Samtidig skal en russisk oljetanker ha satt kursen mot Stockholm.

Hele saken » 1

Huitfeldt ber forsvarsministeren trekke sikkerhetsinstruks

Anniken Huitfeldt (Ap) ber forsvarsministeren trekke tilbake instruksen som gjør at mange ungdommer med minoritetsbakgrunn ikke får sikkerhetsklarering slik at de kan avtjene verneplikten.

Hele saken » 9

USA leverer våpen til kurdisk milits i Syria

USA har sluppet våpen, ammunisjon og medisin fra lufta til de kurdiske styrkene som kriger mot IS-opprørere i nærheten av den syriske byen Ayn al-Arab (Kobani).

Hele saken » 1

Fallulykke trolig årsak til tollers død på Karmøy

En toller i 50-årene døde søndag kveld under en tollkontroll om bord på en færøysk båt som lå til kai på Karmøy i Rogaland. Trolig er det snakk om en fallulykke.

Hele saken »