To norske på pallen i Østerrike

Innsbruck (NTB): Marcus Kleveland ble nummer to og Torgeir Bergrem nummer tre i den prestisjetunge Air & Style-konkurransen i snowboard i Innsbruck lørdag.

Fiorentina berget uavgjort med ti mann

Bologna (NTB): Matias Fernandez pådro seg to gule kort på under ti minutter, men hans Fiorentina klarte likevel å berge 1-1 borte mot Bologna.

Norge sikret 5.-plassen i bandy-VM

Uljanovsk (NTB): Norges bandylandslag slo tilbake etter stortapet mot Kasakhstan i kvartfinalen og sikret 5.-plassen i bandy-VM med 8-3-seier over Hviterussland lørdag.

Israels hær hever blokade av by på Vestbredden

Jerusalem (NTB-AFP): Israels hær sier den vil heve blokaden av byen Qabatiya på Vestbredden. Byen var nylig utgangspunkt for et angrep der en politikvinne ble drept.

Australsk kvinne frigjort i Burkina Faso

En australsk kvinne er frigjort etter at hun og ektemannen ble bortført av militante islamister i Burkina Faso.

Angripere satte fyr på flyktningmottak i Praha

Rundt 20 personer har satt fyr på et flyktningmottak i Praha, opplyser tsjekkisk politi. En person er skadd.

Tungekyss frikjente narkotikadømt 16-åring

En 16 år gammel jente forklarte retten i Malmö at grunnen til at hun hadde fått i seg kokain, var «et intenst tungekyss».

Nordmann pågrepet i Tyrkia

En norsk mann (30) fra Østlandet er pågrepet i provinsen Diyarbakir i Tyrkia, der kampene raser mellom kurdiske opprørere og tyrkiske sikkerhetsstyrker.

Ingen tatt av skred i Myrkdalen

Ingen personer ble tatt av skredet som gikk i Myrkdalen på Voss i Hordaland lørdag, opplyser politiet til NTB.

Flere omkom i snøskred i Østerrike

Fem tsjekkiske skiløpere har omkommet i et snøskred i Østerrike, opplyser politiet. Ytterligere 17 personer ble tatt av skredet.

Politi avfyrte vådeskudd inne på politistasjon

En polititjenestemann avfyrte lørdag et vådeskudd inne på politistasjonen i Harstad. Skuddet gikk gjennom en vegg og inn i et annet rom, men ingen ble skadd.

Hva kan vi bli bedre på?

Dine synspunkter er viktige i vårt kontinuerlige arbeid med å forbedre Startsiden. Derfor ber vi deg bruke cirka 3 minutter på en kort spørreundersøkelse.

Ja, jeg kan delta
Nei takk

Hilsen oss i Startsiden