Kvinne dømt for forsøkt på smugling av barn til Norge

En kvinne som var tiltalt for å ha forsøkt å smugle et halvt år gammelt barn fra Filippinene til Norge, er dømt til tre måneders betinget fengsel.

Hele saken »

Sp-utbryterne i Tromsø klarte å stille valgliste

Mandag morgen stilte By- og landslista i Tromsø opp med dobbelt så mange underskrifter som de trengte for å stille til valg i Tromsø ved høstens kommunevalg.

Hele saken »

Mann alvorlig skadd i snøscooterulykke på Svalbard

En mann 20-årene kom alvorlig til skade og ble nedkjølt etter en ulykke med snøscooter ved Diabasodden på Spitsbergen søndag.

Hele saken »

Venter dyrt oppgjør etter snøkaos

Etter at tusenvis av reisende forgjeves måtte vente på bussene i Oslo sist torsdag, venter Ruter en strøm av om reiserefusjon.

Hele saken »

Air Canada-fly krasjlandet: – Trodde det var over og ut for oss

23 personer ble skadd da et Air Canada-fly krasjlandet på flyplassen i Halifax i Canada søndag. Det var 138 personer om bord i flyet som kom fra Toronto. Flere passasjerer sier at så de et kraftig lysglimt i forkant av ulykken, før flyet smalt i bakken og skled bortover rullebanen. Årsaken til ulykken er foreløpig ikke kjent. 

Hele saken » Se video

Antatt drept norsk IS-kriger sonet straff i moské

Den 24 år gamle etnisk norske konvertitten fra Halden, som er meldt drept i Syria, sonet samfunnsstraff for ran i moskeen Islamic Cultural Centre på Grønland i Oslo, skriver VG.

Hele saken »

Påskesol kan være like sterk som sommersol

Skal du til fjells eller på solferie i påsken? Kreftforeningen oppfordrer deg til å huske solbeskyttelse, for UV-strålene kan ofte være sterkere enn du tror.

Hele saken » 1

Lippestad jobbet gratis for Breivik

Etter rettssaken mot Anders Behring Breivik jobbet advokat Geir Lippestad gratis for den massedrapsdømte klienten. Nå er han lettet over at oppdraget er avsluttet.

Hele saken »

Letingen etter ofre fortsetter i Alpene

Letemannskaper har gjenopptatt søket etter ofrene for Germanwings-katastrofen i de franske Alpene sist uke.

Hele saken »

Svein Tore Holsether (42) ny konsernsjef i Yara

Styret i Yara har ansatt Svein Tore Holsether som selskapets nye konsernsjef.

Hele saken »

Sterke reaksjoner på nye forslag for festeavgift

I praksis en milliardoverføring fra tomtefestere til grunneiere, mener kritikerne om regjeringens forslag til nye regler for festeavgift.

Hele saken » 27

Ingen skader etter jordskjelv ved Papua Ny-Guinea

Det er ikke meldt om skader etter at et jordskjelv med en styrke på 7,7 rystet mandag Papua Ny-Guinea. Tsunamivarselet som ble utstedt, er også opphevet.

Hele saken »

Over 8.000 barnehagebarn uten plass

8.334 barnehagebarn sto ved utgangen av 2014 uten barnehageplass, viser tall fra Utdanningsdirektoratet. Regjeringen må bla opp mer penger, mener Arbeiderpartiet.

Hele saken » 1

Mann siktet for å ha lurt jenter på chatteside

En 47 år gammel mann er siktet for å ha lurt flere jenter helt ned i niårsalderen til å sende ham seksualiserte bilder av dem selv.

Hele saken »