Hoved­­vitne innrømmet løgn om alibi i drapssak

Kvinnen som ga alibi til den utpekte hovedmannen (29) bak drapet på Mohammad Arshad på Manglerud, innrømmet at hun løy i retten. Nå har aktor lagt ned påstand om 14 års fengsel for 29-åringen.

IS bak selv­­­mords­an­­grep mot moské i Jemen

Ekstremistgruppa IS sier den står bak det doble selvmordsangrepet mot en sjiamuslimsk moské i Jemens hovedstad Sana. Minst 28 mennesker ble drept i angrepet.

Mor overkjørt da treåring løsnet hånd­brek­­ket

En kvinne i 30-årene ble sendt til sykehus etter at hun kom under sin egen bil da sønnen på tre år løsnet på håndbrekket.

Rands­­fjord­­ba­­nen stengt på grunn av nedbøren

Randsfjordbanen er fortsatt stengt, mens Vestfoldbanen mellom Holmestrand og Sandefjord er åpnet igjen etter å ha vært stengt på grunn av de store nedbørsmengdene.

Mistanke om mordbrann i Paris – åtte døde

Åtte personer, blant dem to barn, har mistet livet i en brann i en femetasjes bygård nord i Paris. Etterforskere mener at brannen kan være påsatt.

To skadd i kollisjon i Våler­eng­tun­­ne­­len

En mann og en kvinne ble kjørt til Ullevål sykehus etter at to biler kolliderte i Vålerengtunnelen i Oslo natt til onsdag. Skadene betegnes som alvorlige og uavklart.

Die­­sel­­tank brant opp under låvebrann

En dieseltank er utbrent og utgjør ikke lenger noen fare i forbindelse med en låvebrann i Mundheim i Kvam i Hordaland onsdag morgen. 2.000 kyllinger døde, og sentrum av bygda måtte evakueres.

Migranter funnet stuet sammen i varebil i Østerrike

Politiet i Østerrike har funnet 24 unge afghanske migranter i en varebil hvor vinduene var sveiset igjen og dørene boltet fast. – Det var en fengselscelle på hjul, sier en polititalsmann.

Hva kan vi bli bedre på?

Dine synspunkter er viktige i vårt kontinuerlige arbeid med å forbedre Startsiden. Derfor ber vi deg bruke cirka 3 minutter på en kort spørreundersøkelse.

Ja, jeg kan delta
Nei takk

Hilsen oss i Startsiden