Hjelpearbeidere advarer om sultkatastrofe i Nigeria

Mat og nødhjelp må fram til det nordøstlige Nigeria, hvis ikke kommer titusenvis av barn til å dø i løpet av neste år, advarer hjelpeorganisasjonen UNICEF.

Fylkesmenn foreslår tvangssammenslåinger i Nordland, Østfold og Sogn og Fjordane

Det blir tvangssammenslåinger både i Nordland, Østfold og Sogn og Fjordane dersom fylkesmennene i de to fylkene får det som de vil.

Skole evakuert etter brann på Romerike

Rælingen videregående skole ble torsdag morgen evakuert på grunn av brann på et toalett. Brannen er slukket.

Amnesty: – Sudan bruker kjemiske våpen i Darfur

New York (NTB-DPA-AFP): Organisasjonen Amnesty International anklager Sudan for bruk av kjemiske våpen mot sivile i Darfur. Mange barn er angivelig drept i angrepene i år.

Nordkoreansk soldat rømte til Sør-Korea

Seoul (NTB-AP) En nordkoreansk soldat har klart å snike seg over den tungt befestede grensen som skiller de to landene, og har hoppet av til Sør-Korea.

Industri Energi: – Lockout ryddigere enn permitteringer

Stavanger (NTB): Industri Energi mener motparten Norsk olje og gass bruker permitteringer som arbeidskamp i forbindelse med oljestreiken. En lockout ville vært ryddigere, sier forbundslederen.

Uavhengige journalister prøver å etablere seg i Cuba

Havana (NTB-AP): En uavhengig presse prøver å etablere seg i Cuba til tross for at grunnloven krever at alle medier kontrolleres av den kommunistiske staten.

USA drepte fire al-Qaida-soldater i droneangrep

Washington (NTB-AFP): USA sier de har drept fire medlemmer av Al-Qaida i et droneangrep i Jemen forrige uke.

Hva kan vi bli bedre på?

Dine synspunkter er viktige i vårt kontinuerlige arbeid med å forbedre Startsiden. Derfor ber vi deg bruke cirka 3 minutter på en kort spørreundersøkelse.

Ja, jeg kan delta
Nei takk

Hilsen oss i Startsiden