Røykutvikling på ferje i Hordaland

Ingen ble skadd, men de rundt 150 om bord ble bedt om å ta på redningsvester da det kom røyk ut av maskinrommet på ferja Bergensfjord i Hordaland.

Hele saken »

Hva vet du egentlig om terror?

Organisasjonen Vision of Humanity har gitt ut en video som kortfatter den globale terrorindeksen for 2014. Med seks hovedpunkter kortfatter denne videoen hele terrorrapporten og gir deg de faktaene du ikke visste, men burde vite. Les hele rapporten og prøv det interaktive kartet her.

Hele saken » Se video

Sørlandet sykehus tar ikke imot pasienter

Regnet skaper store problemer på Sørlandet.

Hele saken »

Tre personer siktet for væpnet ran i Kristiansand

Tre personer – alle kjenninger av politiet – er siktet for væpnet ran av en 31-årig mann i leiligheten hans i Kristiansand.

Hele saken »

Får millionerstatninger etter Forsvarets skytefelt

Forsvarsbygg tapte ankesaken om norgeshistoriens største jordskifte. Grunneierne får millioner i erstatning etter oppstarten av Regionfelt Østlandet. Flere krav kan nå følge.

Hele saken » 6

Tolvåring døde etter å ha blitt skutt av politiet i USA

En tolv år gammel gutt døde søndag av skadene han fikk da han ble skutt av politiet i Cleveland i USA lørdag. Gutten bar ifølge politiet en luftpistol som han nektet å legge fra seg.

Hele saken »

Mann innlagt på psykiatrisk etter skyting på sykehus

Den 35 år gamle mannen som avfyrte et skudd inne på Stavanger universitetssjukehus (SUS), er innlagt på sykehusets psykiatriske avdeling.

Hele saken » 1

Nederland ferdig med å samle vrakrester etter MH17

Arbeidet med å fjerne vrakrester fra krasjstedet til det malaysiske flyet som styrtet i Øst-Ukraina i juli, er fullført, ifølge nederlandske myndigheter.

Hele saken »

Brorskaps-leder beskyldes for spionasje for Norge

En egyptisk domstol beskylder en nylig pågrepet leder i Det muslimske brorskap for å ha spionert på vegne av Norge og USA, melder statlige medier.

Hele saken » 3

Rundt 50 drept i selvmordsangrep i Afghanistan

Rundt 50 personer ble drept da en selvmordsbomber angrep en volleyballturnering øst i Afghanistan søndag, ifølge afghanske myndigheter.

Hele saken » 1

Flere tusen evakuert etter bombefunn i fransk by

Rundt 3.000 mennesker ble evakuert fra sine hjem i sentrum av byen Rennes i Frankrike søndag etter at en britisk bombe fra andre verdenskrig ble oppdaget under et byggeprosjekt.

Hele saken »

Mikrofly styrtet i Østfold

En mann fikk bruddskader da mikroflyet han fløy, styrtet ved Svalerødkilen i Halden søndag. Han var alene om bord.

Hele saken »

Frist for atomforhandlinger kan bli utsatt

Partene rundt forhandlingsbordet i Wien diskuterer om de skal skyve på fristen for å komme til enighet om en avtale om Irans atomprogram.

Hele saken »

Førstedame ber kvinnene bli i Afghanistan

Den afghanske førstedamen Rula Ghani ber privilegerte kvinner om å bli i Afghanistan og hjelpe sine medsøstre.

Hele saken »