JulematSlik lager du surkål og rødkål til jul
Hjemmelaget rødkål og surkål til juleribba? Vi lærer deg hvordan. Se video.
Artikkelen fortsetter under annonsen
Surkål og rødkål hører med til julemiddagen. Det er kjempeenkelt å lage selv. Følg disse trinnene, og se videoen øverst for å se hvordan.
Les også: Slik lager du nøttestek til jul
Slik lager du rødkål
1. Snitt rødkålen i tynne skiver. Del opp epler i båter, og legg lagvis sammen med rødkålen i en kjele.
2. Tilsett kraft, karve, sukker, salt, solbærsirup og eddik. Rør om og la koke i ca. 45 min.
Les også: Dette skal du drikke til ribbe
Slik lager du surkål
1. Kutt opp hodekål i skiver. Fres tynne løkskiver før du strør over karve, sukker og salt. Rør om og legg i kålen.
Ingredienser
Rødkål
Epler
Karve
Sukker
Salt
Kraft
Solbærsirup
Eddik
Hodekål
Løk
2. Hell over kraft og eddik og la koke i ca. 45 min.
Se videoen øverst i saken.
Les også: Test: Dette er det beste pinnekjøttet