Armando var savnet i 20 år – ble funnet bundet til seng i farens kjeller

Your browser doesn't support HTML5 video.

Armando ble funnet bundet til en seng i farens kjeller Les mer Lukk

Politiet i Sao Paulo gjorde sjokkfunn under tilfeldig inspeksjon.

Naboene hadde ikke sett Armando Bezerra de Andrade (36) på 20 år. De trodde han flyttet da han var 16 år. Men da politiet i Sao Paulo i Brasil inspiserte flere hus i forstaden Guarulhos på jakt etter en narko-gjeng, fant de 36-åringen bundet til en seng innelåst i faren og stemorens kjeller.

Ikke sett på 20 år

Ifølge tv-stasjonen Globo ble han funnet i et skittent rom uten lys. Naboer tv-stasjonen har pratet med fortalte foreldrene at Armando hadde flyttet til noen slektninger lengre nord i Brasil, og at han derfor aldri var hjemme. De husket også at han flere ganger hadde blitt slått av stemoren.

Politiet er fortsatt ikke sikre på om 36-åringen har vært fanget i rommet i alle de 20 årene. Han var underernært og hadde tydelige psykiske plager og klarte ikke prate med politiet.

– Vi har vanskelig for å tro at han har bodd der i 20 år. Stedet er svært uhygienisk og ingen ville klart å overlevd der over en lengre periode, sa politisjef Celso Marchiori på en pressekonferanse tirsdag.

Les også: Favela i São Paulo gikk opp i flammer

Faren nekter

Faren på sin side nekter for å ha gjort noe galt. Han hevder at Armando først kom hjem forrige uke og ba selv om å bli låst inne, for å holde seg unna dop. Faren er ikke pågrepet men siktet av politiet for frihetsberøvelse.

36-åringen er nå innlagt på en psykiatrisk avdeling på et lokalt sykehus.

Ifølge BBC vil det bli gjort undersøkelser for å slå fast om Armando nylig har inntatt narkotika eller andre medisiner.

Les også:

Sønnen til mexicansk narkobaron bortført

Rumensk politi slo til mot «slavelandsby»