Diego Costa reddet Chelsea-poeng på overtid

Diego Costa utlignet til 1-1 på overtid i kampen mot Manchester United. Foto: Reuters / John Sibley Les mer Lukk

Jesse Lingard så ut til avgjøre storkampen mot Chelsea for Manchester United med en 180 graders vending og et skudd i krysset, men Diego Costa dukket opp på overtid og utlignet til 1-1.

Scoringen til Lingard kom i det 61. minutt etter at Cameron Borthwick-Jackson la inn fra venstre. Wayne Rooney la ballen igjen, og Lingard tok et touch før han snudde på femøringen og banket ballen i krysset.

Scoringen var 23-åringens fjerde denne sesongen. United så ut til å kontrollere inn til seier før Diego Costa fikk stå umarkert i feltet på overtid og sette inn 1-1. Samme mann hadde en gyllen mulighet til å avgjøre kampen for hjemmelaget, men forsøket langt inne i overtiden ble parert av David de Gea.

Chelsea startet kampen best og hadde flere muligheter til å ta ledelsen i første omgang. Både Nemanja Matic, Diego Costa og John Terry hadde sine muligheter, men ballen gikk enten utenfor eller ble reddet av United-keeper De Gea. Etter pause ble Chelsea-stopper Kurt Zouma stygt skadd da han landet forkjært etter å ha gått opp i en duell. Like etter scoret Lingard.

Chelsea prøvde å svare umiddelbart, men De Gea vartet opp med flere glimrende redninger. Både Branislav Ivanovic og Cesc Fàbregas måtte se sine forsøk bli reddet av den spanske sisteskansen.

Det ene poenget gjør at Manchester United har 41 poeng på femteplass, seks poeng unna mesterligaplass. Chelsea er på 13.-plass med 30 poeng.