Dønnum assisterte da Deilas Standard Liege rotet bort seieren

Aron Dønnum assisterte for Standard Liege lørdag kveld. Her avbildet under tiden hans som Vålerenga-spiller. Foto: Geir Olsen / NTB Les mer Lukk

Aron Dønnum spilte den målgivende passingen da Standard Liege gikk opp i 2-0-ledelse. Likevel endte kampen 2-2 hjemme mot Zulte Waregem lørdag kveld.

Vertene fikk en god start på kampen da Marlon Fossey sendte Liege opp i ledelsen etter bare 14 minutter. Seks minutter før pause doblet vertene ledelsen da Dønnum assisterte Noë Dussenne.

Etter hvilen slo imidlertid gjestene knallhardt tilbake da Alieu Fadera først reduserte til 1-2, før den tidligere Haugesund-spilleren Alioune Ndour utlignet kampen.

Dønnum er i storform om dagen og har notert seg med to mål og to assist på de fem siste kampene. Den tidligere Vålerenga-profilen fikk imidlertid ikke plass i Ståle Solbakkens landslagstropp som møter Spania og Georgia til EM-kvalifiseringskamper i slutten av måneden.

– Dønnum i Belgia var veldig tett på å komme med. Han har vi fulgt nå, og han har hatt en fin oppadgående kurve. Det var kanskje han opp mot Ola Solbakken, sa Solbakken på pressekonferansen.

Standard Liege ledes av Ronny Deila og ligger på 7.-plass i den belgiske toppdivisjonen.