Lampard håper på revansje mot Solskjær

Frank Lampard er håpefull foran ligacupmøtet mot Manchester United i oktober. Her hilser han tilhengerne etter tapet mot Liverpool i Premier League søndag. Les mer Lukk

Det måtte motstand på fjerde nivå til for å gi Frank Lampard hans første Chelsea-seier på hjemmebane. Nå venter Solskjærs mannskap.

Grimsby fra League Two (fjerde divisjon) ble knust 7-1 i onsdagens ligacupkamp. Det ga – tross svak motstand – en opptur for et plaget Chelsea-mannskap, som har plassert seg så vidt under midten på Premier League-tabellen.

Lampard kom langt bedre fra onsdagens ligacupkamp enn det United-kollega Solskjær gjorde. Det holdt så vidt for United etter at unggutten Luke Matheson (16) hadde sjokkert hjemmepublikummet med utligning som tvang fram avgjørelse på straffer.

– Uinspirert både på og utenfor banen, oppsummerer fotballskribenten Tyrone Marshall i Manchester Evening News. Andre kommentatorer omtaler prestasjonen på Old Trafford som flau og pinlig, til tross for at straffesparkkonkurransen endte med avansement i ligacupen.

Trekningen til fjerde runde (åttedelsfinaler) i slutten av oktober gir flere toppkamper, ikke minst møtene mellom Liverpool og Arsenal og Chelsea og Manchester United.

Sistnevnte kamp går på Stamford Bridge, og Chelsea-manager Frank Lampard håper å revansjere ydmykelsen fra åpningskampen i Premier League, da United vant 4–0.

– Det kommer til å bli en tøff kamp. De slo oss 4-0, så jeg skal i hvert fall ikke stå her å snakke ned Manchester United, sa Lampard i en kommentar til trekningen. Han håper fordelen av hjemmebane vil snu på resultatet fra august-kampen.

– Alt kan skje i fotball og den neste runden er jo ikke i morgen. Vi vet at de (United) kommer hit med mange gode spillere, sa Lampard.