Klarer ikke selge ut Ullevaal

NEPPE FULLT: Liverpool gjestet Ullevaal i 2011 med over 24.000 på Ullevaal-tribunen - nå blir det trolig vel 10.000 færre til stede på kampen. (Foto: NTB/Scanpix) Les mer Lukk

Billettsalget til Vålerenga-Liverpool går tregt.

For to år siden gjestet The Reds Oslo og det var 24.000 tilskuere på plass på Ullevaal stadion.

I år er det atskillig tyngre å selge inn stjernegalleriet til hardcore Liverpool-fans.

– Vi hadde håpet på 17-18.000 tilskuere, men tror sluttallet blir i overkant av 15-16.000. En faktor som spiller inn kan være at det bare er to år siden Liverpool var her sist. Liverpool-fansen er kanskje ikke så sugne på å se sitt mannskap som det vi håpet og trodde i forkant, sier adm. direktør i Vålerenga, Pål Breen, til NRK.

Liverpool møtte Vålerenga til en følelsesladd kamp kort tid etter Utøya-tragedien i 2011. Kampen endte 3-3 i en fartsfylt og underholdende affære.

Les også: Skapte målfest på Ullevaal

Flere mener billettprisene er for stive - for å overvære oppgjøret innenfor stadionmurene må du ut med et sted mellom 500-800 kroner.

– Hvis det er prisen det står på, noe det tyder på at det er, så må den ned slik at stadion blir fylt, sier klansmedlem Jarle Mathiassen til NRK.

Liverpool-spiss Luis Suárez er ikke med til Oslo grunnet en påstått ankelskade. Det stormer rundt uruguayaneren som ønsker seg nærmest lengst mulig vekk fra Anfield. Senest i dag uttalte Suárez at Liverpool har lovet ham at han kunne forlate klubben dersom de ikke klarte å kvalifisere seg til mesterligaen denne sesongen. Liverpool endte på 7. plass i Premier League i fjor og havnet utenfor all europeisk cupfotball 2013/14.

Les også: - Jeg ble lovet å forlate Liverpool

Les flere fotballnyheter her.