Anklagde Bill Clinton for overgrep – til kamp mot Hillary

Tidligere utenriksminister Hillary Clinton jobber nå for å bli Demokratenes neste presidentkandidat. Les mer Lukk

En kvinne som anklagde USAs ekspresident Bill Clinton for seksuelle overgrep, sier hun vil delta i en anti-Clinton-gruppe som er dannet av Donald Trumps tidligere rådgiver.

Kathleen Willey, en tidligere frivillig ved Det hvite hus, hevder at Bill Clinton befølte henne i en gang ved Det ovale kontor i 1993 da hun kom gråtende til ham, søkende etter en betalt jobb.

Willey sier nå at hun har sagt ja til å bli nasjonal talskvinne for gruppen RAPE PAC, som er dannet av Roger Stone, den republikanske presidentkandidaten Donald Trumps tidligere rådgiver.

Les også: – Risikerer at Donald Trump atombomber Danmark

Stone sier gruppen vil bli aktiv dersom Hillary Clinton, Bill Clintons kone, blir Demokratenes presidentkandidat i valget i november i år.

– Dette gir meg en større mulighet til å få dette budskapet ut til unge velgere som ikke var født eller husker hva som skjedde, og til kvinnene som har lidd, sier Willey til Reuters.

I en forklaring fra 1998 nektet Clinton for Willeys anklager om at han befølte henne, og han beskrev henne som en person som hadde «vært gjennom mye». Clinton har innrømt å ha hatt utenomekteskapelige affærer med to andre kvinner: Monica Lewinsky og Gennifer Flowers.

Les også: Trump anklager Cruz for valgfusk i Iowa