Dette skjedde i natt

Foto: Johan Nilsson/TT / NTB scanpix Les mer Lukk

Dette er de viktigste nyhetene fra natt til søndag 10. november.

Tenåring skutt og drept i Malmö

En tenåring døde natt til søndag etter en skyteepisode på en pizzarestaurant i Malmö lørdag kveld. En annen tenåring er påført livstruende skader. Begge ofrene er menn mellom 15 og 18 år.

Skytingen skjedde på Möllevångstorget i Malmö i 21.30-tiden. Vitner har forklart at skudd ble avfyrt gjennom vinduet til restauranten.

Mann truet politiet med kniver

Politiet i Bergen har pågrepet mann i 40-årene etter at han truet med kniver under en trafikkontroll.

Mannen kom ut av bilen med flere kniver og oppførte seg truende og hissig. Etter en stund ble han pågrepet uten dramatikk av flere væpnede polititjenestemenn.

Seks ungdommer mistenkt for ran i Oslo

Politiet har innbrakt seks ungdommer i alderen 14 til 15 år etter et ran på Lambertseter lørdag kveld. To 16-åringer ble truet til å gi fra seg penger og noen eiendeler.

De to fornærmede skal ha blitt truet med knokejern, og det ble utøvd vold i forbindelse med ranet. De fornærmede skal ikke være fysisk skadd, opplyser politiet.

Demonstranter stormet to statseide medier i Bolivia

Regjeringskritiske demonstranter i Bolivia stormet redaksjonslokalene til en radiokanal og en TV-stasjon som begge er statseid. Demonstrantene anklager mediene for å løpe den sittende presidenten Evo Morales' ærend.

Ansatte i radiostasjonen Radio Patria Nueva og Bolivia TV ble tvunget til å stanse sendingene. Videre måtte alle de ansatte forlate redaksjonene.

Zuccarello og Minnesota Wild med etterlengtet seier

Målmannen reddet seieren for Mats Zuccarello og Minnesota Wild i nattens oppgjør mot Arizona Coyotes. Wild vant 4–3 etter å ha blitt presset hardt av Coyotes.

Begge lagene trengte sårt en seier før kampen i Glendale i Arizona. Minnesota Wild ligger i bunnen av tabellen etter sin dårligste serieåpning noensinne.