Mann siktet for drap i Vest-Agder

Krimteknikere fra politiet var natt til lørdag på plass på Nodelandsheia i Songdalen kommune der en kvinne ble funnet drept fredag kveld. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix Les mer Lukk

En mann er siktet for å ha drept sin kone etter at hun fredag kveld ble funnet død i parets bolig i Songdalen i Vest-Agder.

– En person er pågrepet og siktet for drap. Det er for tidlig å si noe om dødsårsak, opplyser påtaleleder Terje Skaar i Agder politidistrikt.

Politiet fikk klokken 20.50 melding om saken. Da nødetatene kom fram til stedet, fant de en kvinne død i parets bolig på Nodelandsheia nordøst for kommunesenteret Nodeland i Songdalen kommune.

– Siktede meldte seg selv for politiet klokken 21.50 ved Kristiansand politistasjon. Det er en mann i slutten av 40-årene. Han er foreløpig ikke avhørt av politiet, sier Skaar.

Mannen skal fremstilles for varetektsfengsling over helgen.

Kriminalteknikere fra Agder politidistrikt var ved 23-tiden til stede i boligen for å foreta åstedsundersøkelse. På dette tidspunktet var ennå ingen vitner blitt avhørt, men politiet skal avhøre flere personer som har tilknytning til ekteparets bolig.

Politiet opplyste sent fredag kveld at det ikke vil komme nye opplysninger i saken før lørdag formiddag.