Michelle Obama: USA er for alle

Alexandria Ocasio-Cortez er en av de fire kvinnelige kongressrepresentantene som ble angrepet av president Donald Trump. Fredag tok Michelle Obama henne og de andre tre i forsvar. Foto: J. Scott Applewhite / AP / NTB scanpix
Alexandria Ocasio-Cortez er en av de fire kvinnelige kongressrepresentantene som ble angrepet av president Donald Trump. Fredag tok Michelle Obama henne og de andre tre i forsvar. Foto: J. Scott Applewhite / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Som reaksjon på president Donald Trumps angrep på fire kongressmedlemmer, gjorde tidligere førstedame Michelle Obama det klart at det er plass til alle i USA.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

– Det som virkelig gjør vårt land stort, er mangfoldet. Om vi er født her eller har søkt tilflukt her, er det en plass for oss alle, tvitret Obama uten å nevne presidenten ved navn.

– Vi må huske at det ikke er mitt Amerika eller ditt Amerika. Det er vårt Amerika, fortsatte hun.

Trump har fått massiv kritikk etter at han gikk til verbalt angrep på fire kvinnelige kongressrepresentanter som kalles seg the squad.

Tirsdag gikk Kongressen til det uvanlige skrittet å fordømme ham for rasistiske uttalelser etter at han sa de fire burde dra tilbake til sine hjemland om de ikke liker seg i USA. Alle fire er amerikanske statsborgere, og tre av dem er født i USA.