Trump harselerte med Schwarzenegger

Artikkelen fortsetter under annonsen

Under et frokostmøte med en rekke innflytelsesrike ledere, benyttet USAs nye president, Donald Trump, anledningen til å fremheve seg selv og raljere med skuespilleren Arnold Schwarzenegger.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

– Jeg vil at vi skal be for Arnold, for seertallene hans, sa Trump til en fullsatt sal under den nasjonale bønnefrokosten i Washington D.C. Her var blant annet mange av USAs viktigste religiøse ledere til stede.

Trump kom uventet inn på reality-serien «The Apprentice» som han ledet i en rekke år før Arnold Schwarzenegger overtok programmet i 2015.

– Det var en enorm framgang da jeg ledet serien. Men da jeg stilte opp i presidentvalget ble jeg nødt til å forlate programmet, sa Trump, ifølge flere amerikanske medier, blant annet CNN , Washington Post . og The New York Times.

Les også: Latterliggjort under Trump-forsvarstale

Stadig færre nordmenn tror på Trump

Stemte ikke på Trump

Sommeren 2015 sa NBC opp kontrakten de hadde med Trump. Bakgrunnen var nedsettende uttalelser han hadde kommet med om immigranter fra Mexico. Uttalelsene kom i forkant av den republikanske nominasjonsprosessen.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Trump har også tidligere kritisert «The Terminator», som under presidentvalgkampen gjorde det klart at han ikke ville gi Trump sin stemme til tross for at han er republikaner.

«For første gang siden 1983 kommer jeg ikke til å stemme på det Republikanske partiets kandidat i presidentvalget», skrev Schwarzenegger på twitter.

Hvorvidt Trumps harselas var et takk for sist, er ikke godt å si, men han lot ikke sjansen gå fra seg til å gi den populære skuespilleren et stikk.

Les også: Nå går Donald Trump i strupen på Tyskland

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Kraftig kritikk av Trumps sikkerhetsråd

– En katastrofe

– Seertallene har kollapset. Programmet ble en katastrofe, sa Trump før han leende oppfordret til forbønn for sin reality-arvtager.

Uttalelsen skal ha blitt møtt med sporadisk latter, men i etterkant kokte det på sosiale medier, der flere var kritiske til det de opplevde som nok en seanse med selvforherligelse av og med Trump.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Det tok heller ikke lang tid før Arnold Schwarzenegger ga svar på tiltale, også han i sosiale medier.

– Hei Donald, jeg har en kjempegod idé. Burde ikke vi bare bytte jobb? Du kan ta over TV-programmet ettersom du er ekspert på seertall, så overtar jeg din jobb. Så kan alle sove trygt og godt igjen, oppfordret Schwarzenegger.

Les også: Psykologiprofessor: – Liten tvil om at Trump er narsissist

Trump avsetter USAs fungerende justisminister