Nedturen fortsetter for Aalesund

Azar Karadas kom inn og scoret to mål da Brann vant 6-0 mot Aalesund i eliteserien fredag. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Brann knuste Aalesund og ga seg ikke før det sto 6-0 på måltavla i fredagens eliteseriekamp.

Bortelaget var aldri i nærheten av å true Lars Arne Nilsen sitt mannskap og hjemmelaget var langt nærmere mål nummer sju og åtte enn gjestene var en redusering. Aalesund-laget har ikke vunnet en eliteseriekamp siden 22. mai.

Bismar Acosta åpnet målshowet etter 23 minutter da en corner traff midtstopperen noe forfjamset, før han til slutt fikk pirket ballen over streken.

Jobben ble enda vanskeligere for Aalesund da Edvard Skagestad scoret selvmål etter 38 minutter da et innlegg fra Daniel Braaten traff beina på midtstopperen som løp mot eget mål. Etter 59 minutter punkterte Sivert Heltne Nilsen kampen da han bredsidet inn 3-0.

Vondt ble til verre for tangotrøyene da Daníel Leó Grétarsson pådro seg rødt kort og straffe imot etter 65 minutter. Dommer Svein-Erik Edvartsen mente islendingen var for tøff i behandlingen av Jakob Orlov og viste samtidig forsvarsspilleren av banen. Straffen satte Erik Huseklepp sikkert i mål.

Azar Karadas ble byttet inn etter 75 minutter og brukte ikke mange minuttene på å markere seg. Etter 77 minutter dukket han opp på første stolpe og stusset et godt Huseklepp-innlegg i lengste hjørne. Like etter var han på rett sted til rett tid da Aafk-forsvarer Oddbjørn Lie var uheldig med sin klarering inne i feltet og heller serverte Karadas på to meter som ikke kunne unngå å score.