Chelsea i scoringsform banket Burnley

Eden Hazard og Willian scoret to av målene for Chelsea lørdag. Foto: Eddie Keogh (Reuters / NTB scanpix)

Burnley slo til med en sterk seier mot Liverpool i forrige serierunde, men laget hadde lite å stille opp mot Chelsea på Stamford Bridge. Hjemmelaget vant hele 3-0.

Chelsea har dermed fått en perfekt seriestart under Antonio Contes ledelse. Chelsea har ni poeng etter tre spilte seriekamper, og laget topper dermed Premier League. Manchester United og byrival City kan imidlertid også komme opp på ni poeng. Da må duoen slå henholdsvis Hull (b) og West Ham (h).

Eden Hazard sendte Chelsea i ledelsen fra distanse etter ni minutter lørdag, mens Willian trygget seieren da han dunket inn 2-0 tre minutter før hvilen. Victor Moses pyntet ytterligere på resultatet like før slutt.

– Det var en god kamp av oss. Vi skapte mange sjanser, men vi holdt nullen i tillegg. Dette er viktig for oss. Det hjelper på selvtilliten, sa Chelsea-manager Conte, ifølge BBC.

Given-selvmål

Ronald Koemans Everton tok en viktig 1-0-seier hjemme mot formsvake Stoke. Stoke-keeper Shay Given var uheldig da Everton scoret kampens eneste mål. Leighton Baines skjøt et straffespark i stolpen, men ballen gikk via keeperveteranen og inn i nettmaskene. Dermed ble det tre poeng hjemme på Goodison Park. Everton har syv poeng etter tre spilte serierunder.

– Vi var ikke effektive nok i boksen, men prestasjonen var god. Vi kan bygge videre på dette. Syv poeng etter tre kamper er bra, men vi kan bli mye bedre på flere områder, sa Everton-manager Koeman.

Vardy-mål

Jamie Vardy scoret sitt første seriemål for sesongen da Swansea ble slått 2-1 hjemme i Leicester lørdag. Vardy sendte Claudio Ranieris mannskap i føringen etter 32 minutter, før kaptein Wes Morgan satte inn kampens annet mål åtte minutter etter pause. Leroys Fer redusering ni minutter før slutt hjalp ikke gjestene.

Leicester, som tok et sensasjonelt seriegull forrige sesong, har fire poeng etter tre seriekamper.

– Jeg er veldig glad, for dette var tre viktige poeng for oss. Poengdelingen mot Arsenal sist var OK, men i dag spilte vi bra. Jeg er fornøyd. Vi starter sesongen vår nå, sa Leicester-manager Claudio Ranieri.

Et skår i gleden var det at keeper Kasper Schmeichel måtte ut med skade.