Sent selvmål reddet Arsenal

Theo Walcott tvang fram selvmålet som sikret Arsenal ett poeng mot Manchester United. Foto: Jason Cairnduff / Reuters / NTB scanpix

Manchester United så ut til å gå mot tre poeng mot Arsenal, men et selvmål av Tyler Blackett ga 1-1 og poengdeling. Dermed tyder alt på at United må kvalifisere seg for mesterligaen.

United var klart best i første omgang, og det var ingen ting å si på at Ander Herrera ga vertene ledelsen da halvtimen var spilt.

Ashley Young, som var Uniteds beste spiller, slo et innlegg som fant en helt umarkert Herrera på bakre stolpe. Spanjolen bredsidet ballen sikkert i mål bak David Ospina.

Etter hvilen løftet Arsenal seg kraftig og kom gradvis inn i kampen. De skapte et par farligheter, men United så ut til å ha rimelig god kontroll da utligningen kom egentlig ut av ingenting.

En lang ball fant innbytter Theo Walcott, og han prøvde ett innlegg. Det traff Blackett som rikosjetterte ballen videre bak Victor Valdés, som kom inn for en skadd David de Gea noen minutter tidligere.

Flere mål ble det ikke, og dermed tok Arsenal et stort steg mot 3.-plassen. United må på sin side sannsynligvis belage seg på en kvalifiseringsrunde for å nå gruppespillet i mesterligaen.