Rebel Wilson avslører: Britisk kongelig inviterte til orgiefest

Den australske skuespilleren Rebel Wilson har skrevet en memoar som kommer med flere avsløringer.
Den australske skuespilleren Rebel Wilson har skrevet en memoar som kommer med flere avsløringer. Foto: Robyn Beck / AFP / NTB
Artikkelen fortsetter under annonsen

Den australske skuespilleren ga tidligere i år ut en selvbiografi, hvor hun kommer med flere avsløringer.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Den 44 år gamle australske skuespilleren Rebel Wilson har siden hun slo gjennom i Hollywood på tidlig 2010-tallet, blitt en av de mest populære komedieskuespillere.

Tidligere i år ga Wilson ut en selvbiografi hvor hun tar leseren med på sin reise gjennom Hollywood. Tidligere har det blitt skrevet mye om at hun i boken har navngitt den britiske skuespilleren Sacha Baron Cohen, og beskyldt han for uanstendig oppførsel under innspillingen av filmen «The Brothers Grimsby» i 2016.

Men i boken kommer hun også med avsløringer om et ikke-navngitt medlem av den britiske kongefamilien, skriver People Magazine.

Narkotika og orgier

I boken skriver Wilson at hun tilbake i 2014 i siste liten ble invitert til en temafest av et mannlig medlem i den britiske kongefamilien som hun beskriver som «femtende eller tjuende i arverekkefølgen». Vedkommende skal ha sagt at de «trengte flere jenter».

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

«Festen var vill. Menn turnet på hester i en åker, jenter kledd som havfruer var i bassenget. Eiendommen var enorm, og fordi man måtte kjøre et stykke for å komme dit, hadde folk fått tildelt rom for å overnatte», skriver hun.

Hun beskriver videre at hun så den ikke-navngitte britiske kongelige vase rundt på festen. Etter et privat fyrverkerishow, kom det klokken 2 på natten ut en mann med et stort fat med det Wilson trodde var godteri, skriver hun videre.

Det var det derimot ikke. I stedet fikk hun fortalt at det var det narkotiske stoffet MDMA, ofte kalt «molly», og at det var til orgiene, som brukte å starte rundt da.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

«Nå begynte kommentaren fra Windsor (den britiske kongelige, journ.anm) om å trenge flere jenter å gi mye mer mening. De snakket ikke om et blandingsforhold mellom gutter og jenter, som om det var et diskotek i åttende klasse. De snakket om en orgie!» står det i boka.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Ifølge skuespilleren selv, dra hun fra festen da hun innså dette.

Se video: Dette sto ikke i manus

Omdiskutert kapittel redigert i Storbritannia og Australia

Historien om den britiske kongelige er bare en av flere avsløringer i selvbiografien hennes.

Blant annet skriver hun i boka at hun tror artisten Adele «hater henne». Det har blant annet Dagbladet tidligere skrevet om. Årsaken tror hun er at de begge for noen år tilbake gikk kraftig ned i vekt, og at før, da de begge var litt større, så ble de ofte forvekslet med hverandre.

Størst oppstyr har det likevel vært rundt kapittelet om komiker og skuespiller Sacha Baron Cohen. Kapittelet har fått navnet «Sacha Baron Cohen og andre drittsekker», og her anklager Wilson skuespilleren for uanstendig oppførsel og beskriver det å jobbe med ham som «den verste opplevelsen i mitt profesjonelle liv».

KOmiker og skuespiller Sacha Baron Cohen er kjent for å stå bak blant annet karakterer og filmer som «Borat», «Bruno» og «The Dictator». Foto: Evan Agostini / Invision / AP / NTB
KOmiker og skuespiller Sacha Baron Cohen er kjent for å stå bak blant annet karakterer og filmer som «Borat», «Bruno» og «The Dictator». Foto: Evan Agostini / Invision / AP / NTB

Kapittelet ble publisert uredigert i USA, men utsatt i Storbritannia og hennes hjemland Australia. Det ble hevdet at dette var fordi utgivelsen skulle tilpasses til en allerede planlagt presseturné Wilson skulle på. Samtidig hevdet Wilson at Baron Cohen prøvde å stoppe utgivelsen av boken. På Instagram skrev Hollywood-stjernene at hun «ikke ville la seg bli mobbet eller tie med dyre advokater eller PR-kriseledere».

Nå har boken også blitt utgitt i Storbritannia og Australia, men da er det nevnte kapittelet delvis eller helt sensurert, skriver The Guardian. Årsaken er at loven for ærekrenkelse er annerledes i de landene enn i USA.