Dobbeltdrapssiktet 15-åring skal avhøres til uken

15-åringen som har tilstått dobbeltdrapet i Kristiansand, skal avhøres på nytt av politiet torsdag til uken, opplyser hans forsvarer Svein Kjetil Stallemo. Foto: Ole Berg-Rusten / NTB scanpix
15-åringen som har tilstått dobbeltdrapet i Kristiansand, skal avhøres på nytt av politiet torsdag til uken, opplyser hans forsvarer Svein Kjetil Stallemo. Foto: Ole Berg-Rusten / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

15-åringen som er siktet for dobbeltdrapet i Kristiansand, skal i nytt politiavhør på torsdag, melder NRK. Forsvareren vurderer å anmelde politiet for ulovlig avhør.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Det er hans forsvarer Svein Kjetil Stallemo som opplyser dette etter å ha besøkt sin klient i varetektsfengslet i Bergen lørdag.

– Han er fortsatt sterkt preget. Han er svært ung og oppholder seg i varetekt, noe som opplagt er en svært vanskelig situasjon. Men han er også fullt innforstått med hvorfor han sitter der, sier Stallemo til NRK.

Han har lørdag hatt et lengre møte med 15-åringen og skal ha et nytt møte med ham til uka.

Ifølge TV 2 vurderer Stallemo å anmelde politiet for ulovlig avhør av sin klient. Han mener det var ulovlig å avhøre 15-åringen uten advokat til stede , slik politiet gjorde etter pågripelsen av gutten.

– Det kan være en aktuell problemstilling å melde saken inn for Spesialenheten, men vi vil i første omgang gjennomgå avhøret som ble utført, sier han.