Ronaldo ordnet knapp Real-seier

Cristiano Ronaldo sto bak begge målene da Real Madrid slo Sporting Gijón 2-1 lørdag. Foto: Susana Vera / Reuters / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Madrid (NTB-AFP): Cristiano Ronaldo er i skikkelig scoringsmodus igjen. Lørdag ble det to nye mål i Real Madrids 2-1-seier over Sporting Gijón.

Den portugisiske storstjernen har i høst måttet tåle stadig økende kritikk for å være mindre effektiv enn før, men den siste uken har han stilnet skeptikerne.

Forrige helg gjorde Ronaldo hattrick da byrival Atlético ble slått 3-0. Lørdag sørget han igjen for å lose Real Madrid til nok en seier, men den holdt på å glippe. På tampen misbrukte Duje Cop muligheten til å gi Sporting 2-2 fra straffemerket.

Ronaldo var derimot trygg fra ellevemeteren da han gjorde kampens første scoring etter fem minutter. Han doblet til 2-0 da han stanget inn et hardt innlegg fra Nacho.

Carlos Carmona skapte spenning med sitt reduseringsmål etter 35 minutters spill på Santiago Bernabéu. Selv om Real Madrid også dominerte kampen i annen omgang, var Sporting Gijón hele tiden farlig på kontringer.

– Vi spilte ikke så bra som vi hadde håpet på. Det var litt av alt som manglet, men vi er fornøyde med å ta tre poeng. Det er det viktigste, sa Real-trener Zinédine Zidane. (©NTB)