Barn etterlatt i varm bil - ble reddet av fremmede

Artikkelen fortsetter under annonsen

Godhjertede forbipasserende kan ha reddet livet til den lille jenta, som satt etterlatt i en bil i 20 minutter da det var nesten 50 varmegrader utenfor.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Flere titalls mennesker hjalp til med å redde ut et lite barn fra en stekende varm bil i Malaysia tidligere i juni. Gruppen med fremmede gikk løs på bilen med det de hadde tilgjengelig av redskaper i et forsøk på å dirke opp de låste bildørene. Etter å ha forsøkt i lengre tid endte det opp med at redningsmennene knuste det ene bilvinduet.

Les også: Så varm blir bilen etter en halvtime i sola

Før de gikk løs på bilen, skal redningsmennene har forsøkt å finne moren til barnet og eieren av bilen uten hell, ifølge lokale medier.

– Moren fortalte til noen av redningsmennene at hun hadde hatt det travelt med å gjøre noen ærender, og hadde glemt å la motoren til bilen stå å gå, sa en lokal politimann i etterkant av den dramatiske hendelsen.

Det var hetebølge i Shah Alam i Malaysia og nesten 50 varmegrader ute da den lille jenta ble etterlatt i bilen av moren sin. Der satt hun alene i nesten 20 minutter før tilfeldig forbipasserende fikk henne ut.

Les også: Pass på hunden i varmen

Tidligere forsøk viser at temperaturen i en bil kan nå 50 varmegrader på 30 minutter når det er 34 grader utendørs. Det er derfor sannsynlig at temperaturen i bilen den lille jenta satt i var på god vei til å bli enda høyere.