Cruise for full Grand Prix-musikk

Oasis of the Seas og tre andre av RCIs cruiiseskip firer årets Grand Prix-finale med heidundrende eurovisions-cruise. Les mer Lukk

Royal Caribbean slår ikke bare på stortromma, men tar ibruk alt av instrumenter for å feire årets internasjonale Grand Prix-finale. Fire av selskapets cruiseskip legger ut på Eurovisjonscruise i Europa i uken rundt finalen i Malmø i mai.

Det blir full musikk i beste Grand Prix-stemning når rederiet i vår arrangerer ulike såkalte Eurovisjons-inspirerte cruise rundt i Europa. Rederiet er offisiell partner for Eurovision Song Contest og tar ibruk de fire skipene Oasis, Odyssey, Anthem og Explorer - alle med etternavnet of the Seas - for å skape jubelstemning for alle som heier på Gåte, Markus og Martinus og alle andre.

Finalen feires i Malmø 4. til 11. mai.

Ifølge rederiet er dette unike cruise som gir reisende muligheten til å oppleve verdens største musikkbegivenhet – kombinert med seiling mellom destinasjoner i Spania, Frankrike, Italia, Kroatia, Hellas og Tyrkia.

Les alt om cruise i ABC Nyheter

Artikkelen fortsetter under bildet

Det spesielle Aqua Theater ombord på RCIs mange Of the Seas-skip, som dette på Oasis, innbyr til storslagne showopplevelser. Les mer Lukk

– Millioner av seere over hele verden ser på Eurovision Song Contest hvert år, men med disse cruisene får seerne sjansen til å oppleve verdens største livemusikkbegivenhet sammen på en måte de aldri har gjort før, sier Ben Bouldin, visepresident i Royal Caribbean International i Europa, Midtøsten og Afrika ifølge TravelNews.se.

«En måte de aldri har gjort det før» betyr blant annet spesialdesignede menyer og drinker, og spesiallagde overraskelser.

11. mai får du muligheten til å se finalen på en av skipenes betydelige underholdningsarenaer.

De fire cruisene foregår ombord på Oasis, Odyssey, Anthem og Explorer of the Seas. De starter fra henholdsvis Barcelona, ​​​​Civitavecchia, Southampton og Ravenna, og varer mellom to og tolv netter.