Rema 1000 lover å kutte prisene ytterligere: – Vi skal ha de laveste prisene

Dagligvarekjedene Rema 1000 og Kiwi går inn i en ny priskrig. Begge kjeder lover å stå for de laveste prisene.  Les mer Lukk

Rema 1000 svarer på Kiwis priskutt, og lover å senke prisene på sine varer ytterligere. 

Denne uken kuttet Kiwi prisene på 220 varer, med mellom 10 og 40 prosent. Nå lover Rema 1000 å gå enda lavere, skriver Nettavisen.

– Vårt løfte til kundene er å ha bare lave priser. Disse varene får du til markedets laveste priser hos Rema 1000, sier Ann-Kristin Pettersen, informasjonssjef i Rema 1000, til Nettavisen.

Priskuttene gjelder vaske- og hygieneprodukter, men Kiwi sier til avisen at de ikke har merket noe til at Rema 1000 skal ha gått lavere ned i pris enn dem.

– Våre prissjekkere har registrert at de har fulgt Kiwis priskutt i dag, men vi kan ikke se at de har gått under oss på noen av varene, sier kommunikasjonssjef Kristine Aaakvaag Arvin i Kiwi.

Også dagligvarekjeden Coop melder at de nå vil kutte prisene på de samme varene, i sine lavpriskjeder Extra og Obs.

Dagligvarekjedene konkurrerer jevnlig om å tilby de laveste prisene. Nylig kuttet Coop Mega godteriprisen til 30 kroner kiloen.

Les også: Dagligvaregigantene krangler om pris på Twitter: Kiwi-sjefen: – Registrerer at Rema 1000 igjen har fått endret pristestresultat

Les også: Priskrig tar livet av Kiwi i Danmark