Fly returnerte til Australia etter passasjerbråk

Embed: australia
Fem passasjerer hjalp kabinpersonalet med å få kontroll på en mann som lagde bråk og kledde av seg på en flyreise til Singapore. Flyet måtte lande i Sydney.

Ifølge ABC News ble mannen pågrepet av politiet da flyet fra lavprisselskapet Scoot landet på den internasjonale flyplassen i Sydney mandag kveld.

I utgangspunktet skulle passasjerene fra Gold Coast til Singapore, men piloten tok avgjørelsen om å snu og lande i Sydney to timer ut i flygingen etter alt bråket med en beruset passasjer.

Ifølge ABC sier et vitne at mannen hadde drukket tett før avgang og 20 minutter inn i flygingen før han begynte å framstå som aggressiv. En talsperson for Scoot sier mannen virket normal før avgang, men at det ikke tok lang tid før han begynte å plage sine medpassasjerer.

Det skal ha vært gjort forsøk på å roe situasjonen, blant annet ved å nekte ham mer alkohol. Han skal ha havnet i håndgemeng med en annen mann i midtgangen av flyet.

Les også: Vrang flypassasjer tatt hånd om av politiet på Kjevik

Fly måtte mellomlande i Bergen på grunn av full passasjer

Tok kvelertak

Videoopptak gjort av medpassasjerer viser at den ene tar kvelertak på den andre, og at kabinpersonale og andre passasjerer klarer å få dem fra hverandre.

Deretter kommer en av mennene i krangel med en av de ansatte, hvorpå han plutselig river av seg skjorta og går til angrep på en annen person.

Flere mannlige passasjerer kaster seg over ham, legger ham i bakken i midtgangen og binder hender og føtter sammen på angriperen.

Les også:Vrang flypassasjer tatt hånd om av politiet på Kjevik

Flypassasjer ville lade mobilen i cockpit - ble hentet av politiet