Vokalisten beskriver grufulle scener - et barn reddet seg under jakka hans

LIKE FØR: Den amerikanske rockegruppa Eagles of Death Metal på scenen i Bataclan i Paris 13. november, like før islamistiske terrorister stormet inn og drepte for fote. Les mer Lukk

Eagles of Death Metal holdt konsert i Paris da terroren rammet den franske hovedstaden i forrige uke. Nå snakker vokalist Jesse Hughes ut om dramaet i Bataclan.

89 mennesker mistet livet i angrepet mot konsertlokalet. Midt i det hele var bandet og vokalist Jesse Hughes, som forteller om den grusomme opplevelsen i et intervju med Vice.

– Mange mennesker gjemte seg i garderoben vår, og drapsmennene klarte å komme seg inn og drepe alle sammen, utenom ett barn som gjemte seg under skinnjakken min, sier en tydelig berørt Hughes i traileren til intervjuet som publiseres til uken.

Les også: Rystende skildringer fra Bataclan-overlevende

Videre forteller rockevokalisten at folk forsøkte å spille døde for ikke å bli skutt, og at flere mennesker valgte å beskytte hverandre i stedet for å flykte.

– En stor grunn til at så mange mennesker ble drept, er at så mange av dem ikke ville forlate vennene sine, mener han.

Les også: Her flykter de for livet

Nick Alexander, som solgte T-skjorter for bandet, var blant dem som ble drept i terroren.

Eagles of Death Metal skulle egentlig spilt på Sentrum Scene i Oslo neste uke, men konserten ble avlyst etter terrorangrepet i Paris.

Se traileren til intervjuet her: