Sterling sikret viktig Liverpool-seier

Sterling sikret viktig Liverpool-seier Les mer Lukk

Liverpool ble presset i store deler av kampen mot lille Burnley, men laget vant 1-0 etter at Raheem Sterling endelig gjorde slutt på måltørken.

Sterling hadde ikke scoret i ligaen siden 20. september, men etter 62 minutter fikk han endelig ballen i mål igjen.

Det skjedde etter en glimrende pasning fra Philippe Coutinho, før Sterling rundet Tom Heaton i Burnleys mål.

Les også: Rooney dominerte da United vant

Ble presset bakover

Seieren var Liverpools første etter tre kamper på rad uten en trepoenger.

– Vi visste dette kom til å bli en tøff kamp. Burnley jobber veldig hardt, er godt organiserte og kjører på fra første til siste fløytesignal. Vi spilte ikke så bra som vi kunne, men vi vant kampen. Det var tre veldig viktige poeng for oss, sa Liverpool-manager Brendan Rodgers ifølge BBC etter kampen.

I første omgang så riktignok den vonde trenden ut til å fortsette. Burnley presset bortelaget bakover på banen, og TV-kameraene fant flere ganger en rådvill Rodgers på sidelinjen.

Etter pause så alt mye bedre ut, og laget tok gradvis over. Med seieren er Liverpool nummer ni på tabellen, men det er bare syv poeng opp til den viktige fjerdeplassen.

Les også: City med syv strake

Dyche: – Et ran

Burnley er fortsatt på nedrykksplass, og de kan se tilbake på nok en kamp der de kunne fått både ett og tre poeng.

– Dette var et ran. Jeg er ikke fornøyd med Liverpools mål, for det var en klar forseelse mot Ashley Barnes som ikke ble gitt. I stedet fikk Liverpool et utspill som fører til mål. Så små er marginene i Premier League. Prestasjonene våre viser at vi er gode nok, sa Burnley-manager Sean Dyche.

Les også: Ingen gavepakker fra Chelsea

Neste oppgave for Liverpool er Swansea hjemme førstkommende mandag, mens nedrykkskandidat Burnley møter mektige Manchester City borte søndag.