Eikrem scoret da Malmö tapte

Magnus Wolff Eikrem scoret for Malmö søndag, men til liten nytte. Foto: Emil Langvad, TT / NTB scanpix Les mer Lukk

Magnus Wolff Eikrem scoret da Malmö tapte 1-2 borte mot Helsingborg i søndagens skånederby i Allsvenskan fotball. Jo Inge Berget måtte forlate banen med skade.

Jordan Larsson, sønn av tidligere stjernespiss og nåværende Helsingborg-trener Henrik Larsson, ga hjemmelaget ledelsen allerede etter fire minutter.

– Det gleder meg at han plasserte ballen i stedet for å banke til, sa Henrik Larsson om sønnens volleyskudd.

To minutter før pause måtte Jo Inge Berget forlate banen med smerter i låret. Malmö opplyste søndag kveld at han skal til MR-undersøkelse mandag.

Matthew Rusike doblet Helsingborg-ledelsen etter 81 minutter før Magnus Wolff Eikrem reduserte på overtid.

– Jeg er veldig fornøyd, sa Henrik Larsson etter sin første seier i skånederbyet som trener. Han opplevde å slå Malmö som spiller i 1993 og 2009.