Villarreal tuktet Liverpool mot slutten

Liverpools manager Jürgen Klopp var noen ganger oppgitt under kampen mot Villarreal torsdag kveld. Foto: Albert Gea / Reuters / NTB scanpix. Les mer Lukk

90 sekunder på overtid fikk Villarreal sjansen de ventet på og sendte Liverpool hjem fra Spania med 0-1 i sekken.

Denis Suárez slo til med sin sjette målgivende i årets europaliga, og Adrian Lopez fikk en enkel jobb med å sette den i målet bak Simon Mignolet. Det målet var ferdigservert av supertalentet Suárez, og det er Villarreal som er nærmest å nå finalen i årets europaliga.

Villarreal skapte ikke mange sjanser i løpet av kampen, men hadde en god mulighet tre minutter før full tid også. Da reddet Mignolet mesterlig.

Med 0-0 ville det meste ha vært i Liverpools hender før returmøtet på Anfield, men nå er det helt åpent.

– Det var ikke bra at vi slapp inn det kontringsmålet, men jeg mener at vi var veldig gode i dag. Vi hadde også noen muligheter til å score. Jeg mener at vi klarte å gjøre Villarreal til et mye dårligere lag enn normalt. Vi skal prøve å ta dem på hjemmebane, sa Liverpool-manager Jürgen Klopp.

Oppgjøret på El Madrigal ble aldri det helt store. 0-0 ville ha vært et godt resultat for begge lag, og det bar også spillet preg av. Begge lag prioriterte å holde nullen, og begge var både forsiktige og tålmodige. Det ble ikke tatt flere sjanser enn strengt nødvendig.