Liverpool ladet opp til Dortmund-kamp med seier

Liverpool-spiller Divock Origi scoret to mål mot Stoke. Foto: Darren Staples, Reuters / NTB scanpix Les mer Lukk

Selv med mange endringer på laget som spilte 1-1 i første europaligakvartfinale mot Dortmund, hadde Liverpool ingen problemer med å slå Stoke i hjemlig liga. Rødtrøyene vant 4-1.

Liverpool-manager Jürgen Klopp viste at han prioriterer europaligaen og gjorde sju endringer på laget som spilte uavgjort mot Borussia Dortmund i Tyskland sist torsdag.

Hjemmelaget fikk likevel en drømmestart på oppgjøret mot Stoke søndag, da Alberto Moreno satte inn 1-0 allerede etter 8 minutter spill med et skudd fra distanse.

22 minutter ut i kampen utlignet gjestene da Liverpool lot lille Bojan stå alene og heade ballen i mål. Stoke klarte ikke å holde på uavgjortresultatet særlig lenge, for ti minutter senere var det Daniel Sturridges tur til å score med pannebrasken da han ble servert en ferdigscoret ball fra Sheyi Ojo.

Ojo startet sin første Premier League-kamp og vartet opp med en lekker finte før han la inn til lagkompisen.

I pausen ble 18 år gamle Ojo erstattet av Divock Origi, og belgieren ville ikke være noe dårligere. Etter fem minutter på banen satte han inn kampens fjerde scoring da han enkelt kunne stange et James Milner-innlegg i mål.