Ny smell for Stina Nilsson i IBU-cupen

Stina Nilsson sliter på skiskytterarenaen. Foto: Nisse Schmidt/TT / NTB Les mer Lukk

Stina Nilsson hevet seg 30 plasser siden sist, men plasserte seg fortsatt beskjedent i skiskytternes sprintløp i IBU-cupen i Tyskland lørdag.

Den tidligere langrennsløperen bommet tre ganger i løpet av to skytinger og endte på 69.-plassen. Det var bedre enn 99.-plassen på torsdagens sprint samme sted, men Nilsson har fortsatt en lang vei å gå i sin nye idrett.

Svensken var langt bak de beste i ren langrennstid, og hun endte 2.20,1 bak den russiske vinneren Tatjana Akimova. Det ble også russisk annenplass ved Anastasia Sjevtsjenko.

Best av de norske løperne i IBU-cupløpet var Åsne Skrede. Hun bommet to ganger på stående skyting og endte på 8.-plass, 31 sekunder bak Akimova.