Jens Petter Hauge dropper Cercle Brugge og blir i Glimt

Jens Petter Hauge jubler etter å ha scoret i Bodø/Glimts serieseier over Molde. Han har takket nei til profftilbud fra Cercle Brugge for å være med i Glimts gulljakt. Foto: Mats Torbergsen / NTB scanpix Les mer Lukk

Bodø/Glimt-stjernen Jens Petter Hauge har bestemt seg for å takke nei til profftilbud fra belgiske Cercle Brugge og bli i Norge for å kjempe om seriegull.

Nyheten slapp han direkte på Eurosport i et intervju på bryggekanten i Bodø etter 3-1-seieren i toppkampen mot Molde. Det var Glimts 10. seier på like mange seriekamper så langt i sesongen, og Hauge scoret det siste målet.

– Det siste som er bestemt nå er at det ser ut som vi takker nei til tilbudene som er kommet, og at jeg blir værende i Glimt enn så lenge, sa Hauge,

– Jeg hadde en god prat med agenten min. Vi har snakket med Glimt om det, og så skal jeg gi Cercle Brugge beskjed i kveld.

Han har lyst til å være med på Glimt-eventyret som kan ende med første seriegull til en nordnorsk klubb.

– Bare det å sitte hjemme da vi spilte mot Kristiansund var kjedelig. Da kan man jo tenke seg hvordan det er å sitte i en klubb i utlandet og se Glimt ta gull.