Tottenham-stjerne beklager virusvideo

Dele Alli beklaget videospøk. Les mer Lukk

Tottenham-profilen Dele Alli la seg mandag flat etter å ha postet det som var ment som en spøkefull video om virusutbruddet i Asia.

Premier League-stjernen la ut den aktuelle videoen på sin Snapchat-konto. I videoen befinner Alli seg på en flyplass og er utstyrt med ansiktsmaske. Ved siden av seg har han en mann med asiatisk utseende og en flaske med håndvask.

– Det var ikke morsomt, og jeg innså det umiddelbart og fjernet den, sa Tottenham-spilleren i en beklagelse lagt ut på det kinesiske sosiale mediet Weibo.

– Jeg skuffet både meg selv og klubben. Dette er ikke noe som det bør spøkes med. Jeg sender all min kjærlighet og alle mine tanker og bønner til alle i Kina, tilføyde han.

Over 40.000 mennesker i Kina har blitt syke av det nye lungeviruset, som brøt ut i Wuhan i Hubei-provinsen. Mandag var det rapport om 908 dødsfall.

Tottenham hadde spillefri sist helg som følge av vinterpausen i Premier League, men møter Aston Villa på bortebane kommende søndag.

London-klubben ligger på sjetteplass på tabellen og jager en plass i topp fire. Opp til Chelsea skiller på fjerdeplass skiller det fire poeng.