Stefan Johansen forlenger trolig med Fulham: – Jeg skal satses på

Mye tyder på at landslagsspiller Stefan Johansen forlenger kontrakten sin med Fulham. Les mer Lukk

Tross nedrykk fra Premier League og utlån til West Bromwich i vår stortrives Stefan Johansen i Fulham. Nå ligger det an til ny kontrakt for vardøværingen.

Den norske landslagsspilleren har ett år igjen av kontrakten sin med Fulham, men er for tiden i dialog med London-klubben om en forlengelse.

Til TV 2 forteller Johansen at han ønsker å bli værende i klubben. Mye tyder på at partene oppnår enighet om kort tid.

– Ja, vi får se da om vi blir enige. Jeg har gitt beskjed om at jeg stortrives, så det er agenten min som er i dialog, sier Johansen, som representeres av Tore Pedersen.

Fulham holdt simpelthen ikke nivået i Premier League forrige sesong og rykket ned allerede i begynnelsen av april. Johansen slet med spilletid og ble lånt ut til West Bromwich på nivå to i januar.

Nå kan Johansen gledelig fortelle at det har blitt lysere tider for Fulhams nordnorske midtbanespiller.

– Signalene jeg har fått er at jeg skal satses på. Jeg hadde nylig en prat med manageren, og det ser veldig positivt ut nå i forhold til da jeg dro. Det er absolutt en fantastisk klubb å være i, uttaler han.

I lørdagens treningskamp mot West Ham fikk 28-åringen seg en smell i foten like før slutt, men opplyser at det ikke er snakk om noe alvorlig.

Johansen har tidligere spilt i Bodø/Glimt, Strømsgodset og Celtic.