Haugen scoret hattrick for Sogndal

Sogndal slo Skeid 4-2 og tok sin tredje strake seier i 1. divisjon i fotball. Sigurd Haugen slo til med hattrick.

Haugen ga Sogndal ledelsen etter elleve minutter, men to minutter senere utlignet Mesüt Can for Skeid. Det var Skeid-angriperens fjerde scoring for sesongen.

Noen minutter ut i andreomgangen fikk Sogndal straffespark, og Haugen scoret fra ellevemetersmerket. Sixten Jensen fant nettmaskene etter 56 minutters spill. Da det var spilt en halv time i andre omgang, reduserte Hassan Mohamed Yusuf til 2-3 for Skeid. Like etterpå fullførte Haugen sitt hattrick.

Sogndals Per-Magnus Steiring og Ulrik Fredriksen fikk gult kort. For Skeid fikk Henning Andresen gult kort.

Sogndals seier gjør at laget har 17 poeng på elleve kamper. Skeid blir stående på ti poeng.

Kampen ble dømt av Marius Lien. 2411 tilskuere så oppgjøret på Fosshaugane Campus.

I neste runde skal Sogndal møte Kongsvinger, og Skeid møter Nest-Sotra. (©NTB)