Hegerberg og Lyon feiret seriegull med storseier

Ada Hegerberg og Lyon feiret seriegullet med 3-0-seier over Metz lørdag. Foto: Laurent Cipriani / AP / NTB scanpix Les mer Lukk

Lyons fotballkvinner kunne lørdag løfte pokalen på hjemmebane etter endt sesong i Frankrike. I siste kamp ble det 3-0 over Metz.

Lyon har vært verdens beste lag på kvinnesiden de siste årene, og seriegullet var klubbens 13. strake.

I år bød Paris Saint-Germain på tøff kamp nesten hele veien inn, men laget endte fem poeng bak Lyon etter 1-1 borte mot Guingamp i siste serierunde.

Lyon vant 20 kamper og spilte de to øvrige uavgjort.

Lørdag scoret Hegerberg vertenes tredje og siste mål. Wendie Renard hadde ordnet 1-0 midtveis i første omgang, mens Saki Kumagai scoret på straffespark like før pause.

18. mai skal Lyon forsøke å forsvare Champions League-tittelen i finalen mot Barcelona. Hegerbergs lag har vunnet den gjeveste europacupen de tre siste årene.