Solskjær om topp fire etter nok et poengtap: – En høyt berg å bestige

Det går ikke på skinner for Ole Gunnar Solskjær om dagen. Les mer Lukk

Manchester United er tre poeng bak den viktige 4.-plassen som gir mesterligaplass, med to ligakamper igjen. Ole Gunnar Solskjær innrømmer at det blir tøft.

– Vi må ikke gi opp håpet om topp fire før det er teoretisk over, men vi har en stor oppgave foran oss, sa han etter poengdelingen mellom Manchester United og Chelsea på Old Trafford søndag.

United har nå gått tre kamper i ligaen uten å vinne: 0–4 for Everton, 0–2 for Manchester City og nå 1–1 mot Chelsea.

Med to kamper igjen har laget 65 poeng. United har igjen Huddersfield borte søndag 5. mai og Cardiff hjemme søndag 12. mai.

Opp til 4.-plassen, som gir gruppespill i mesterligaen, er det tre poeng. Der ligger for øyeblikket Chelsea, som har igjen Watford hjemme og Leicester borte.

– Vi har to kamper igjen, og vi må fokusere på det. Vi må vinne kamper igjen. Alt kan skje, fortsatte Solskjær, som åpnet trenerkarrieren med 14 seirer på de første 17 kampene.

Etter at Solskjær fikk trenerjobben permanent 28. mars, har laget vunnet bare to av åtte kamper.

På spørsmål om hvor stort tilbakeslag det ville være for Solskjær ikke å ende i topp fire etter den gode starten, svarer nordmannen:

– Jeg vil avslutte sesongen bra. La oss se hvor det tar oss og hvor mange poeng vi tar. Så kan jeg svare på spørsmålet om og eventuelt når det skjer.