Nora Mørk klar for CSM Bucuresti

Nora Mørk har slitt med knærne gjennom hele sin karriere, men øyner nå comeback før hun skal bytte klubb. Les mer Lukk

Torsdag kom bekreftelsen: Nora Mørk er klar for den rumenske storklubben CSM Bucuresti.

– Jeg er glad det er i boks. Jeg føler meg lettet med tanke på framtiden, jeg har fått ro. Det er et meget godt lag som kommer til å bli enda bedre. Det er en fin by, og jeg får godt betalt, sier Mørk til TV 2.

Håndballstjernen har vært ute med en kneskade i over et år, som var noe av årsaken til at Györ brukte tid før de valgte å gi slipp på sin norske juvel. Nå er hun klar for CSM Bucuresti, som er en av favorittene til å vinne mesterligaen denne sesongen. De ligger for øyeblikket på 2.-plass i hjemlig liga med 15 seirer og ett tap.

– Jeg har hatt det veldig bra i Györ. Med laget, spillerne og fansen. Men ting har forandret seg det siste året. Det å gå lenge skadet har vært vanskelig. De ville se meg spille igjen, men jeg føler jeg ikke har noe å bevise. Nå vet jeg at jeg blir frisk og like god, eller helst bedre, fortsetter Mørk.

Mørk har vært gjennom totalt åtte kneoperasjoner og har mistet mange mesterskap grunnet dårlige knær. Nå nærmer hun seg et comeback på håndballbanen og skal avslutte sesongen med ungarske Györ. Om alt går etter planen kan hun være med i troppen i mesterligakampen mot Vipers Kristiansand 9. mars, skriver TV 2.

– Jeg vet ennå ikke om jeg får bli med, og om jeg kan spille litt, men jeg håper, avslutter Mørk.